TMMOB torba yasayı ret ettiklerini söyledi

TMMOB Kocaeli Şubesi üyeleri bugün Belediye İş Hanı önünde bildiri dağıtarak hem torba yasayı ret ettiklerini söyledi

TMMOB torba yasayı ret ettiklerini söyledi

TMMOB Kocaeli Şubesi üyeleri bugün Belediye İş Hanı önünde bildiri dağıtarak hem torba yasayı ret ettiklerini söyledi

13 Şubat 2015 Cuma 15:54
TMMOB  torba yasayı ret ettiklerini söyledi
Hem de yarın yapılacak DİSK mitingine tüm vatandaşları davet etti TMMOB Kocaeli Şubesi üyeleri bugün büyük bir katılımla gerçekleştirilen eğitim boykotuna destek verdikten sonra Sabri Yalım parkındaki açıklamanın ardından yürüyüş yolunda bildiri dağıtarak yarın DİSK’in kuruluşunun 48.yılı sebebiyle Perşembe pazarında yapılacak olan direniş mitingine tüm vatandaşları davet etti. Ellerinde hükümet tarafından çıkarılması gündemde olan torba yasa ile ilgili bildirilerini de vatandaşlara dağıtan TMMOB üyeleri torba yasanın çıkmaması gerektiğini yeninden yineleyerek DİSK’in direniş mitingine destek vereceklerini söyledi.

 BOYUN EĞMEYECEĞİZ TMMO Genel Başkan Ali Ekber Çakar ve MMO Kocaeli Şube Başkanı Ünal Özmural’ın da katılım gösterdiği bildiri dağıtımında kısa bir açıklama yapan MMO Kocaeli Şube Başkanı Ünal Özmural, “ Bizler TMMOB’a bağlı odalar olarak hükümet tarafından çıkarılması düşünülen torba yasaya karşıyız. Bu torba yasa odaların hem de bireylerin hak ve özgürlüklerini sınırlandıran bir yasadır. Yarın DİSK’in kuruluşunun 48.yılı. Bizler Makine Mühendisleri Odası olarak Perşembe pazarında yapılacak olan direniş mitingine destek veriyor ve tüm halkımızı miting alanına bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 16.02.2015 00:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38