Trabzon Tanıtım Günlerine büyük ilgi

Büyükşehir Belediyesi tarafından Anadolu Kocaeli’de konseptiyle düzenlenen Trabzon Tanıtım Günleri, büyük ilgiyle devam etti.

Trabzon Tanıtım Günlerine büyük ilgi

Büyükşehir Belediyesi tarafından Anadolu Kocaeli’de konseptiyle düzenlenen Trabzon Tanıtım Günleri, büyük ilgiyle devam etti.

10 Şubat 2019 Pazar 00:14
Trabzon Tanıtım Günlerine büyük ilgi

Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Trabzonlular Derneği işbirliği ile Uluslararası Fuar Merkezi’nde 7-10 Şubat tarihleri arasında düzenlenen Trabzon Tanıtım Günleri, Kocaeli’nin dört bir yanından ziyaretçi akınına uğradı. Tanıtım Günleri’ne sadece Trabzonlular değil kentte yaşayan farklı illerden vatandaşlar da geldi. İkinci kez düzenlenen Trabzon Tanıtım Günleri’nde Trabzon’un yöresel ürünleri ve kültürü sergileniyor. 

 

VATANDAŞLAR BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

İkinci kez düzenlenen Trabzon Tanıtım Günleri’nin 3. gününde Kocaelili vatandaşlar yoğun ilgili gösterdi. Yarın son günü olan Trabzon Tanıtım Günleri’nde Kocaeli’nde adeta Trabzon yaşatılıyor. Hafta sonu tatiliyle birlikte Trabzon Tanıtım Günlerine akın eden vatandaşlar, fuar alanı içinde açılan stantlara büyük ilgi gösterdi. Özellikle yöresel ürünlerin tanıtıldığı stantlar önünde çok büyük kuyruklar oluştu.

3. GÜNDE SAHNE ‘’EKİN UZUNLAR’’IN OLDU

Karadeniz müziğinin kaliteli seslerinden birisi olan Ekin Uzunlar, Trabzonlular Günü’nün 3. gününde sahne aldı. Son dönemlerin en beğenilen ve en çok takip edilen isimleri arasına giren Uzunlar’ı dinlemeye gelen ziyaretçiler, sahnenin bulunduğu alanı hınca hınç oldurdu. Sevilen parçalarını seslendiren Uzunlar’da kendisini dinlemeye gelen vatandaşları coşturdu. Sesinin yanı sıra, mizahi anlayışı, sahne performansı ve renkli karakteri ile de dikkat çeken Uzunlar’ın parçalarını ziyaretçiler hep bir ağızdan söyledi.

İNSANLAR KAYNAŞIYOR

Trabzon Tanıtım Günleri ziyaretçileri, Trabzon’un yöresel ürünlerine ulaşmanın keyfini yaşarken eğlencenin de tadını çıkarıyor. Alışveriş yaparken eğlendiklerini belirten ziyaretçiler Trabzon Tanıtım Günleri gibi fuarların düzenli olarak her yıl programlanmasını çok sevdi. Bu gibi fuarların insanları daha da kaynaştırdığını belirten ziyaretçiler, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne de teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38