Tramvay çalışma hattında zabıta önlem alıyor

Tramvay çalışmalarının yürütüldüğü noktalarda Büyükşehir Zabıtası trafik akışını düzenliyor

Tramvay çalışma hattında zabıta önlem alıyor

Tramvay çalışmalarının yürütüldüğü noktalarda Büyükşehir Zabıtası trafik akışını düzenliyor

31 Mart 2016 Perşembe 11:44
Tramvay çalışma hattında zabıta önlem alıyor

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım ağına ivme kazandıracak Tramvay Projesi, kentin farklı noktalarında yürütülen alt ve üst yapı çalışmalarıyla hızla ilerliyor. Çalışmaların gerçekleştiği cadde ve sokaklarda oluşabilecek trafik akışına dair sorunlara da özel önlem alınıyor. Büyükşehir Zabıta ekipleri vatandaşların ulaşımlarını kesintisiz sağlamaları için 30 kişilik ekiple görev yapıyor.

 

30 KİŞİLİK ZABITA EKİBİ

Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen; Şehirlerarası Terminal ile Sekapark arasında hizmet verecek tramvay çalışmalarında trafik akışının daha güvenli sağlanabilmesi için zabıta ekipleri gün boyu mesai harcıyor. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’na bağlı 30 kişiden oluşan ekip, çalışma yapılan alanlarda trafiği yönlendiriyor. Toplu taşıma araçlarını ve özel araçları alternatif yollara yönlendiren ekipler, oluşabilecek sıkışıkları en aza indirgemek için görev yapıyor.

 

VATANDAŞLARI BİLGİLENDİRİYORLAR

Trafik akışının düzenli yürümesi için görev yapan Büyükşehir Zabıta ekipleri ayrıca vatandaşlardan gelen taleplere de imkanlar dahilinde çözüm buluyor. Çalışmaların yapıldığı yerlerdeki esnafın taleplerini dinleyen ekipler, ilgili firmalara ileterek en kısa sürede çözüme kavuşturuyor. Geçici süreyle iptal edilen duraklarda bekleyen vatandaşları uyaran ekipler, alternatif duraklarla ilgili bilgiler veriyor. Zabıta ekipleri gerektiğinde akşam saatlerinde de trafik düzeni için görev yapıyor.

Son Güncelleme: 31.03.2016 11:44
Anahtar Kelimeler:
KocaeliZABITATramway
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38