banner28
banner23
banner36

Tramvay için ön yeterlik ihalesi yapıldı

Tramvay hattı yapımında danışmanlık, kontrolörlük ve mühendislik hizmetleri verecek firmalar için ön yeterlik ihalesi yapıldı

Tramvay için ön yeterlik ihalesi yapıldı

Tramvay hattı yapımında danışmanlık, kontrolörlük ve mühendislik hizmetleri verecek firmalar için ön yeterlik ihalesi yapıldı

12 Şubat 2015 Perşembe 22:55
Tramvay için ön yeterlik ihalesi yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Raylı Sistemler Şube Müdürlüğü tarafından İzmit Sekapark–Otogar arası tramvay hattı inşaat ve elektromekanik işleri danışmanlık, kontrollük ve mühendislik hizmetleri danışmanlık hizmeti ön yeterlik ihalesi yapıldı. Ön yeterlik için 9 firma dosya sundu. Ön yeterlik başvurusunda bulunan firmaların dosyalarının incelenmesi sonrasında ihaleye katılmaları için davet edilecekler.

 

ÖN YETERLİK BAŞVURUSUNDA BULUNAN FİRMALAR

Ön yeterlik başvurunda bulunan firmalar şunlar;

Yüksel proje Uluslararası A.Ş.

Prota Mühendislik Proje Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi

UBM Uluslararası Birleşmiş Müşavirlik Müş. Hiz. A.Ş.

Erka-As Proje ve Araştırma İnş. Tic. Ltd. Şti.

Altınok Müşavir Müh. San. Tic. Ltd. Şti.

Geodata Engıneerıng S.P.A Merkezi İtalya Ankara Şubesi+Türedi Müh. Müş. İnş. San. ve Tic. A.Ş. iş ortaklığı

Optim Obermeyer Proje+Prokon Müh. Ve Müş. A.Ş

Proyapı Mühendislik Müşav. A.Ş

Boğaziçi Proje Müh. Planlama ve İnş. Tic. Ltd. Şti.

 

ÖN YETERLİK SONRASI TEKLİF VERECEKLER

Tramvay hattı inşaat ve elektromekanik işleri danışmanlık, kontrollük ve mühendislik hizmetlerini yürütecek yeterli tecrübeye sahip aday firmalar teklif vermek üzere ön yeterlik başvurusuna davet edildi. Firmaların ön yeterlik için verdiği dosyalar ihale komisyonu tarafından tutanakla teslim alınarak incelemeye alındı. Değerlendirme ve incelemeye alınan başvuruların değerlendirilmesi sonrasında yeterli görülen firmalar ihaleye davet edilecek.

 

EN ÇOK 8 FİRMA DAVET EDİLECEK

Ön yeterlik değerlendirmesi sonucu yeterliği tespit edilenler arasından ön yeterlik şartnamesinde belirtilen kiriterlere göre listeye alınacak. Teklif vermeye davet edilecek. İsteklilerin katılımıyla 4734 Sayılı Kanunun 5’inci bölümünde yer alan hükümlere uygun olarak belli istekliler arasında ihale yapılacak. Yeterliği belirlenen firmalar belirlenmesinin ardından davet usulüyle ihaleye davet edilecek. Yapılacak ön yeterlik değerlendirmesi sonucunda, yeterlikleri tespit edilenler arasından 8 aday teklif vermek üzere davet edilecek.

 

BENZER İŞ DENEYİMİ BELGESİ İSTENİYOR

Yaklaşık 7 km uzunluğundaki Tramvay Raylı Sistem Ana Hattı, toplam 11 adet istasyon ile yaklaşık 30.000 metrekarelik depo sahası, atölye binası ve bağlantı hattından oluşuyor. Yapım işlerinin kontrollüğü, danışmanlık ve mühendislik işlerini yapacak firmadan, yapımla ilgili danışmanlık hizmet işlerinde son on beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında 1.500.000 TL tutarından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler isteniyor.

 

TECRÜBELİ PERSONEL ÇALIŞTIRMALI

Ön yeterlik başvurusu, ön yeterlik değerlendirmesine katılan firmaların, yeterli tecrübeye sahip Proje Müdürü (Raylı Sistem Uzmanı), İnşaat Kontrol Mühendisi, Mimar, Elektromekanik İşler Kontrol Mühendisi, Elektrik Kontrol Mühendisi, Makine Kontrol Mühendisi, Harita Kontrol Mühendisi, İş Güvenliği Uzmanı, İnşaat Kontrol Teknikeri, Harita Kontrol Teknikeri ve Büro Teknisyeni çalıştırması şartı aranıyor.

 

Son Güncelleme: 12.02.2015 22:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38