TÜRK OCAĞININ KONUĞU: MUSTAFA DESTİCİ

Türk Ocakları Kocaeli şubesinin bu haftaki konusu Şehadetinin 6. Yılında Muhsin Yazıcıoğlu, sohbetin konuğu Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa DESTİCİ ve Alperen Ocakları Genel Başkanı Ahmet Tarık Sarı oldu.

TÜRK OCAĞININ KONUĞU: MUSTAFA DESTİCİ

Türk Ocakları Kocaeli şubesinin bu haftaki konusu Şehadetinin 6. Yılında Muhsin Yazıcıoğlu, sohbetin konuğu Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa DESTİCİ ve Alperen Ocakları Genel Başkanı Ahmet Tarık Sarı oldu.

15 Mart 2015 Pazar 14:37
TÜRK OCAĞININ KONUĞU: MUSTAFA DESTİCİ
 Türk Ocakları Kocaeli şubesinin bu haftaki konusu Şehadetinin 6. Yılında Muhsin Yazıcıoğlu, sohbetin konuğu Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa DESTİCİ ve Alperen Ocakları Genel Başkanı Ahmet Tarık Sarı oldu. Ocak salonu ve koridorların üniversite öğrencileri ile dolup taştığı sohbet Ocak yöneticisi Osman Özmen'in okuduğu Yasin-i Şerif ve dualarla başladı. Gazeteciler Cemiyeti başkanı Çetin Gürol, Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan, Myk üyesi Serhat Duyar, İl başkanı Nihat Yıldız , dernek, stk başkanları, Kocaeli üniversitesinden öğretim görevlileri ve üniversite öğrencileri katıldı. Kocaeli Şube Başkanı Yücel Alpay DEMİR, herkes ölür ama herkes hatırlanmaz, Mehmet Akif Ersoy, Alparslan Türkeş, Muhsin Yazıcıoğlu gibi ömrünü ülküsünü, ülkesine ve gençlerine adayanların vefatının üzerinden 6 yıl değil 66 yıl bile geçse, dünyanın neresinde Türk Milliyetçileri vatanseverler varsa oralarda dualar ediliyor, rahmet okunuyor ve bu sayede amel defteri kapanmıyor inşallah bizlerde iz bırakacak bırakacak bir ömür yaşarız, Ruhları şad, mekanları cennet olsun dedi. Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Rahmetli Genel Başkanımız Merhametli fedakar ve şevkatli bir insandı, her anında adalet ve İslami ölçüleri kıstas almaya gayret gösterirdi, onu tanıyıp etkilnen ve Muhsin Başkanımızın verdiği eğitimlerle ülkücü olan bir çok insandan biriyim dedi. Dünyanın neresinde bir Türk varsa, Müslüman varsa, Mazlum varsa derdiyle ilgilenmeye çalışır maddi manevi imkanlarını bölüşmeye gayret eder ve dava arkadaşlarını hiçbir zaman yalnız bırakmazdı dedi. Şehadetine herkes üzüldü, Muhsin başkanı tanıma fırsatı bulan her siyasi görüş mensubu cenazesine veya partimize gelerek üzüntüsünü belirtti, hala aydınlatılmaması içimizi acıtıyor, ömrümüzün sonuna kadarda sürse olayın aydınlatılması için gereken her şeyi yapacağız, diyerek Anma Etkinliğini düzenleyerek davette bulunduğu için Kocaeli Şube Başkanı Yücel Alpay DEMİR ve Türk Ocağı yöneticilerine teşekkür etti.
Son Güncelleme: 15.03.2015 14:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38