banner28
banner23
banner36

“Ülkenin bekası için aynı yolda yürüyoruz”

Körfez MHP ve BBP teşkilatlarını ziyaret eden Söğüt, “Güç birliği yaparak uyum içerisinde çalışacağız” dedi

“Ülkenin bekası için aynı yolda yürüyoruz”

Körfez MHP ve BBP teşkilatlarını ziyaret eden Söğüt, “Güç birliği yaparak uyum içerisinde çalışacağız” dedi

15 Ocak 2019 Salı 16:22
“Ülkenin bekası için aynı yolda yürüyoruz”

AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, hafta sonu adaylığının açıklanması sonrasında saha çalışmalarını hızlandırdı. Şener Söğüt, SKM programları kapsamında İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve SKM Başkanı Fehmi Öztürk ile birlikte MHP ve BBP İlçe Teşkilatlarına ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak MHP İlçe Teşkilatı’na giden heyeti, İlçe Başkanı Zeki Gürsu karşıladı. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette konuşan İlçe Başkanı Zeki Gürsu, Şener Söğüt’e hayırlı olsun temennisinde bulundu.

HALKIMIZ CEVABI VERECEKTİR

Ziyaretinde Cumhur İttifakı birlikteliğinin önemine değinen Söğüt, “Bu birliktelik ülkenin ve milletin bekası için önemli” mesajı verdi. Söğüt, “Bir tarafta ülkenin, milletin, devletin bekası konusunda birlikte yol yürüyen Cumhur İttifakı, diğer tarafta ise terör örgütünün sözcülüğünü yapan partinin de içlerinde olduğu aşikar olan zillet ittifakı. Milletimiz 24 Haziran’da olduğu gibi onlara en güzel cevabı 31 Mart’ta sandıkta verecektir” dedi. Ziyarette ayrıca seçim süresince birlikte gerçekleştirilecek olan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu

MEMNUNİYETİ DİLE GETİRDİ

AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt ve beraberindeki heyet daha sonra Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ramazan Kurtaran ve yönetimini, ziyaret etti. Söğüt, kısa süre önce gerçekleştirilen kongre ile başkanlığa seçilen Ramazan Kurtaran’a ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletirken, Kurtaran’da ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Son Güncelleme: 16.01.2019 13:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38