banner28
banner23
banner36

Ünlü: Türkkan’a hakkımızı helal etmiyoruz

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, parti içi muhalefetin Ankara’da gerçekleştirmek istediği olağanüstü kurultay sürecine katılan eski Milletvekili Lütfü Türkkan’ı topa tuttu.

Ünlü: Türkkan’a hakkımızı helal etmiyoruz

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, parti içi muhalefetin Ankara’da gerçekleştirmek istediği olağanüstü kurultay sürecine katılan eski Milletvekili Lütfü Türkkan’ı topa tuttu.

22 Mayıs 2016 Pazar 17:17
 Ünlü: Türkkan’a hakkımızı helal etmiyoruz

Ünlü, seçimlerde 300 oyla milletvekilliğini kaybeden Türkkan için 4 bin 700 itiraz evrağı hazırladıklarını belirterek. “Ona hakkımızı helal etmiyoruz” dedi. 


MECLİS'TE ARTIK TERÖR SÖYLEMLERİ OLMAYACAK
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü bugün partinin il binasında basın mensupları ile bir araya gelerek değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Sözlerine TBMM’de gerçekleşen oylama sonucunda HDP’li milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasını ele alarak başlayan Ünlü, “376 HDP’li milletvekillerinin dokunulmazlığının kaldırılması MHP için çok hayırlı bir sonuçtur. MHP Genel Başkanı uzun yıllar dokunulmazlıklarının kaldırılmasını öz söz olarak söylemiştir. Bundan sonra mecliste teröre destek söylemleri ve çığlıkları atılmayacaktır. Şehit verdiğimiz günlerde mecliste sadece şehit asker ve polis ağıtları yakılabilir. Teröristlerin taziye çadırlarına artık hiçbir vekil gidemeyecek. Buyursunlar gitsinler gidenlere hukuki süreç uygulanacaktır” ifadelerini kullandı. 
 
MHP eski Milletvekili Lütfü Türkkan’ın olağanüstü kurultay için Ankara’ya gitmesine sert çıkan Ünlü, “7 Haziran seçimlerinde 2’inci sıradan aday gösterildiği zaman ‘Ben birinci sıradan aday gösterilirsem arkamdan 3 vekili meclise götürebilirim’ diyen bir şahısın MHP için genel başkan arayışına girmesini Vefa İstanbul’da bir semt adımıdır diye yorumluyorum. Türkkan’ın bu tür hareketlerinden dolayı hakkımızı helal etmiyoruz. Bu soğukluk uzun zaman devam edecektir. Yadırgadığımız bir olaydır. Genel Başkanımızın kendisine verdiği değeri o gösterememiştir. 7 Haziran seçimleri sonucunda Türkkan, 300 oyla milletvekilliğini kaybetmiş olması sonrasın tüm teşkilatımız derinden üzülerek 5 gün 5 gece çalışarak Türkkan için 4 bin 700 itiraz evrağı imzalamıştır. Bu süreci yaşadığımız için Türkkan’a hakkımızı helal etmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

 

Son Güncelleme: 23.05.2016 13:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38