banner28

VALİ GÜZELOĞLU ESNAF VE SANATKARLAR İLE BİR ARADA

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Gölbaşı Restaurant’ta düzenlenen kahvaltı programındaki toplantıda Gölcük Esnaf ve Sanartkarlar Odalarıyla bir araya geldi.

VALİ GÜZELOĞLU ESNAF VE SANATKARLAR İLE BİR ARADA

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Gölbaşı Restaurant’ta düzenlenen kahvaltı programındaki toplantıda Gölcük Esnaf ve Sanartkarlar Odalarıyla bir araya geldi.

04 Ekim 2016 Salı 15:36
 VALİ GÜZELOĞLU ESNAF VE SANATKARLAR İLE BİR ARADA

   Toplantıya Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Keskin,  Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal Kaya, Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, Pazarcılar Odası Başkanı Abdürezzak Tuncer ile Gölcüklü esnaf ve sanatkarlar katıldı.   
    
Karşılıklı sohbet ve fikir alışverişlerinin yapıldığı toplantı, yapılan protokol konuşmalarıyla devam etti. Bu anlamda duygu ve düşüncelerini dile getiren Vali Güzeloğlu, Gölcük’ün çok değerli Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlarının şahsında tüm Gölcüklülerin sofrasında olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Sıcak karşılama ve ev sahipliğinizden dolayı teşekkür ediyorum, diyerek sözlerine devam etti.

   Esnaflarımızın Beklentilerinin Karşılanması En Önemli Vazifemiz


   
Vali Güzeloğlu “Her esnaf buluşmasında apayrı bir mutluluk duyuyorum. Çünkü esnaf; bizi biz yapan, değerlerimizi taşıyan, bu toprakların Türklük ve Müslümanlıkla buluştuğundan itibaren mayası olan ahilik kimliğinin, kardeşliğimizin hem sağlayıcısı, hem de tamamlayıcısı bütün değerleri yaşatan temsilcileridir. Kapısı, gönlü ve sofrası her daim açık olan, harama, yanlışa ve haksızlığa kapalı olan, darda ve zordakinin yanında olan, insanı kazanmayı daha önemli sayan bir anlayışın temsilcileridir.  Esnaf; sadece ticaret yapan değil, bizi biz yapan, değerlerimizi taşıyan, Besmele ile kepengini açıp, şükrederek kapayan, bu ülkenin gelişmesine katkı koyan, bizim hem değerli, hem de en önemli çalışma arkadaşlarımızdır. Esnafımızın huzuru, rahatı ve beklentilerinin karşılanması en önemli vazifemizdir. 15 Temmuzdaki hain darbe kalkışmasında, bu ülkenin birlik ve beraberliğine, devletine, demokrasisine, birlikte yaşama iradesine kast eden iç ve dış hainlerin kalkışmasında meydanlara en önde çıkan, göğsünü tanka, topa siper edip bu kalkışmayı bertaraf eden kardeşlerimizdir. El birliğiyle daha nice güzel zamanlarda birlikte olmak en büyük arzumuz” diyerek sözlerini tamamladı. 


   Esnaflarımız Milletin Öz Değerlerini Yansıtıyor

 
  Kaymakam Yazıcı“Sizlerle bir arada olmaktan dolayı mutluyum. Esnafa bakışım milletin öz değerlerimizi temsil eden, birlikte yaşama irademizi, millet olma zenginliğimiz temsil eden ve bu değerleri geçmişten bu güne bu günden de geleceğe aktaracak milletin ta kendisi bir kitle olarak, bir değer olarak, bir zenginlik olarak esnafı görüyorum. Esnaflık kardeşlik hukuku temelinde gelişen, gözü tok, haramdan uzak kalan, alnının teri helal emeği ile kazanan, sofrası gönlü, kapısı açık olan ama haksızlığa, yanlışa kapısı kapalı olan bir anlayışın temsilcisidir” ifadelerini kullandı.

 
Şehrin Kalkınmasında Esnaflarımızın Rolü Büyük

  
  Esnafların sorunlarının dinlediği ve çözümlerinin konuşulduğu toplantıda konuşan Başkan Ellibeş “ Bu tür toplantıların kentlerin gelişiminde önemli olduğunun bilinci içerisindeyiz. Bu anlamda Valimiz sağolsun bu tür toplantılarda bizleri yalnız bırakmıyor. Valimizin esnafımızla içi içe olması fikirlerini alması bu tür toplantılara katılması bizler için yönetimsel anlamda çok önemli. Bir şehrin kalkınmasında, gelişmesinde marka bir şehir haline gelmesinde bu tür toplantılar çok önemli. Ben şahsım ve Gölcüklüler adına Valimize bir kez daha teşekkür ediyor nice hizmetlerde birlikte olmayı temenni ediyorum” dedi.

   Gölcüklü esnaf ve sanatkarların talep ve sorunlarını dinleyen Sayın Valimiz, onlarla günün anısına toplu fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

 

 

 

Son Güncelleme: 04.10.2016 15:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38