Vali Güzeloğlu'dan yeni eğitim yılında mesaj

Yeni eğitim-öğretim yılının bugün başlıyor olması nedeniyle mesaj yayınlayan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, “Yeni eğitim-öğretim yılında geleceğimizin teminatı sevgili yavrularımızı fedakâr öğretmenlerimize emanet ediyoruz” dedi

Vali Güzeloğlu'dan yeni eğitim yılında mesaj

Yeni eğitim-öğretim yılının bugün başlıyor olması nedeniyle mesaj yayınlayan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, “Yeni eğitim-öğretim yılında geleceğimizin teminatı sevgili yavrularımızı fedakâr öğretmenlerimize emanet ediyoruz” dedi

18 Eylül 2016 Pazar 13:39
Vali Güzeloğlu'dan yeni eğitim yılında mesaj

 Vali Hasan Basri Güzeloğlu, ilköğretim haftası ve 2016-2017 eğitim-öğretim yılı nedeniyle mesaj yayınladı. Mesajda, “Yüreği okula ilk kez başlamanın heyecanıyla çarpan minik yavrularımız, okuluna kavuşmanın mutluluğunu yaşayan sevgili çocuklarımız, velilerimiz ile onurlu mesleği seçen değerli öğretmenlerimiz ve yöneticilerimizle yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamanın coşkusunu, tatlı telaşını ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.

“TÜM TEDBİRLER ALINDI”

Sürekli göç alan ilimizde, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da yeni okullar, derslikler ve diğer eğitim yatırımları kazandırılmış, ihtiyaç duyulan okullarımız onarılmış ve çocuklarımızın en güzel imkanlarla eğitimlerini sürdürmeleri için gerekli bütün tedbirler alınmıştır. Bu manada katkısı olan herkese, eğitime destek olan bütün hayırseverlerimize teşekkür ediyorum.

“ÖĞRETMENLERİN DESTEĞİ ÖNEMLİ”

Toplumların ve devletlerin inşasında öğretmenlerin katkıları ve desteği, her türlü gayret ve çalışmadan daha önemlidir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da öğretmenlerin çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe hazırlamada görevlerini en iyi şekilde yapacaklarına inancım tamdır. Çocuklarımız için gösterilen şefkat, gayret ve fedakârlık, ülkeye ve millete sahip çıkma adına yapılan en kutsal ve anlamlı çalışmadır.

“SORUMLULUKLARINIZI

YERİNE GETİREBİLİRSİNİZ”

Bugün okullarınıza, öğretmenlerinize ve arkadaşlarınıza yeniden kavuşmanın heyecanını ve sevincini yaşıyorsunuz. Bu duygularınızı bizler de paylaşıyor, sizlerin daha güzel, daha sağlıklı, daha modern kurumlarında eğitim görmeniz için gerekli her türlü önlemleri alıyor ve almaya devam ediyoruz. Sizler de çalışarak ve verilen görevleri yerine getirerek; anne-babanıza, öğretmenlerinize ve bizlere karşı olan görev ve sorumluluklarınızı yerine getirebilirsiniz.

“VELİLERİN DE ÖNEMLİ KATKISI VAR”

Yapılan bütün araştırmalar; çocukların iyi bir eğitim almasında, toplumun ve ülkenin beklentileri doğrultusunda yetişmesinde, öğretmenler kadar anne babaların da çok önemli katkılarının olduğunu göstermektedir. Bu duygu ve düşüncelerle; 2016-2017 eğitim-öğretim yılında geleceğimizin teminatı sevgili yavrularımızı fedakâr öğretmenlerimize emanet ediyor; yeni eğitim-öğretim yılının başta sevgili öğrencilerimiz ve ailelerine, onurlu mesleği temsil saygıdeğer öğretmenlerimize ve tüm ilimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor; herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi. 

Son Güncelleme: 18.09.2016 13:40
Anahtar Kelimeler:
KocaeliValisiGüzeloğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38