Yapılan hizmetlerde emeğiniz çok büyük

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ‘Körfez’in gizli kahramanları’ dediği Teknik Hizmetler Şantiyesi’nde incelemelerde bulundu, işçilerle bir araya geldi

Yapılan hizmetlerde emeğiniz çok büyük

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ‘Körfez’in gizli kahramanları’ dediği Teknik Hizmetler Şantiyesi’nde incelemelerde bulundu, işçilerle bir araya geldi

07 Eylül 2017 Perşembe 13:18
Yapılan hizmetlerde  emeğiniz çok büyük
 ‘Gizli kahramanlara’ yerinde teşekkür eden Başkan İsmail Baran;

 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz ile birlikte Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün atölyelerinin yer aldığı Teknik Hizmetler Şantiyesi’nde incelemelerde bulundu, çalışanlarla bir araya geldi. Teknik hizmetlerde çalışan her personelin Körfez’in güzelleşmesinde emeği bulunduğunu belirten Başkan İsmail Baran, işçiler için ‘Arka planda kalan gizli kahramanlar’ ifadelerini kullandı.

ÖNEMLİ BİRER UNSURSUNUZ

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, buradaki her işçinin çok önemli bir görev üstlendiğini belirterek, “Yapılan hizmetlerin ne kadar önemli olduğunun farkındayız ve görüyoruz. Tüm çalışanlarının ortak gayesi hizmet olan bir belediyeyiz. Sizler de bu hedefin önemli birer unsurusunuz. Yapılan her eserde katkınız var” ifadelerini kullandı. Başkan Baran, çalışanlarla tek tek tokalaştı, sohbet etti.

DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Araçların motor, lastik, elektrik aksan, fren, boya ve kaporta işlemlerinin yapıldığı atölyeleri gezen Başkan İsmail Baran, çalışmalar hakkında bilgiler alırken, tespit ettiği eksikliklerin de giderilmesi talimatı verdi. Başkan İsmail Baran daha sonra Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz, Fen İşleri Müdürü Şenol Çakır ve Etüd Proje Müdürü Cumali Gündoğdu ile yapımı devam eden projelerle ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

 

Son Güncelleme: 07.09.2017 13:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38