banner28
banner23
banner36

Yarım saat arayla iki kişiyi bıçakladı

İzmit Yahya Kaptan Mahallesinde iki arkadaş, yarım saat arayla aynı şahıs tarafından bıçaklanarak yaralandı.

Yarım saat arayla iki kişiyi bıçakladı

İzmit Yahya Kaptan Mahallesinde iki arkadaş, yarım saat arayla aynı şahıs tarafından bıçaklanarak yaralandı.

19 Şubat 2015 Perşembe 10:19
Yarım saat arayla iki kişiyi bıçakladı

Alınan bilgiye göre, Yahya Kaptan Mahallesi Akkavaklar Caddesi üzerinde arkadaşlarıyla gezen M.Ü. (17), eli bıçaklı bir kişinin saldırısına uğradı. Diz üstünden yaralanan M.Ü. kanlar içinde kalırken bıçaklı saldırgan ise olay yerinden kaçtı. Olay yerine gelen ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan M.Ü.’nün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olaydan yaklaşık 30 dakika sonra ise M.Ü.’nün arkadaşı olan Anıl A. (19) isimli genç de Yahya Kaptan Mahallesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nin önünde bıçaklı saldırıya uğradı. Aynı bacağının aynı yerinden yaralanan Anıl A. da olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Anıl A.’nın da sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Her iki şahsın verdiği bilgiler doğrultusunda çalışma başlatan polis ekipler olayın zanlısının i.A. isimli şahıs olduğunu tespit etti. İ.A.’nın her iki şahsı da neden bıçakladığı henüz belirlenemezken hastanede tedavileri tamamlanan M.Ü. ve Anıl A. taburcu edildi. Polis ekipleri her iki arkadaşı da bıçaklayan İ.A.’nın yakalanması için soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 22.02.2015 12:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38