banner28
banner23
banner36

Yarıyıl tatilinde 777 okul ilaçlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğü Vektör önleme ekipleri sömestr tatilinde 777 okulda ilaçlama çalışması yaptı.

Yarıyıl tatilinde 777 okul ilaçlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğü Vektör önleme ekipleri sömestr tatilinde 777 okulda ilaçlama çalışması yaptı.

03 Şubat 2019 Pazar 08:52
Yarıyıl tatilinde 777 okul ilaçlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yarıyıl tatilinde öğrencilerin daha temiz ve hijyenik bir ortamda eğitim-öğretim görebilmesi amacıyla kent genelindeki okullarda ilaçlama çalışması yaptı.

12 İLÇEDE İLAÇLAMA

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar kapsamında, çocukların daha temiz ve hijyenik ortamlarda eğitim alması amaçlanıyor. Yarıyıl tatilinde Kocaeli genelinde bulunan tüm ilkokul, ortaokul ve liselerde 20 ekip ile ilaçlama yapıldı.

777 OKULDA İLAÇLAMA

Büyükşehir Belediyesi, Vektör Mücadelesi Hizmeti işi kapsamında 12 ilçede devlet okulları binalarında ilaçlama yapıyor. İlaçlamalar okul binalarının özellikle temizlik ve hijyen acısından riskli olan lavabo, tuvalet, kazan dairesi ve depo bölümlerinde yapılıyor. 3’er kişiden oluşan 20 ekip yarıyıl tatilinde 777 okulda ilaçlama çalışması yaptı.http://korfezgazetesi.com.tr/yariyil-tatilinde-777-okul-ilaclandi/6215/

İLAÇLAR DOĞA DOSTU

İlaçlama hizmetinde kullanılan ilaçlar, halk sağlığı alanında kullanılan ürünlerden oluşuyor. İnsan sağlığına zararsız olan ilaçlarla yapılan ilaçlama hizmetiyle okul binalarında hijyen temizliğine önem verilerek, öğrenci sağlığının korunması hedefleniyor.

Son Güncelleme: 03.02.2019 08:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38