banner28
banner23
banner36

Yazarlık Okulu kayıtları başladı

TDED Kocaeli Şubesi kent edebi hayatına yeni bir soluk kazandıracak olan Yazarlık Okulu başvurularını almaya başladı

Yazarlık Okulu kayıtları başladı

TDED Kocaeli Şubesi kent edebi hayatına yeni bir soluk kazandıracak olan Yazarlık Okulu başvurularını almaya başladı

15 Şubat 2015 Pazar 14:21
Yazarlık Okulu kayıtları başladı

Türk Sanat, Edebiyat ve Kültür hayatına katkı sunmak amacıyla kurulan Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED) Türkiye genelinde 19 şubesiyle faaliyetlerine devam ediyor. Çeşitli etkinliklerle medeniyet odaklı çalışmalar yapan TDED Kocaeli Şubesi de bu çerçevede faaliyetlerine aralıksız olarak devam ediyor.

 

KENT EDEBİ HAYATINA YENİ BİR SOLUK

Söyleşiler, Osmanlı Türkçesi, Farsça ile Diksiyon ve Hitabet gibi etkinlikler düzenleyen TDED Kocaeli Şubesi, yeni bir faaliyetle Türk yazın hayatına katkı sunmaya hazırlanıyor. 28 Şubat Cumartesi günü başlayacak olan Yazarlık Okulu, kent edebiyat hayatına yeni bir soluk kazandıracak.

 

15 HAFTA SÜRECEK

Her hafta Cumartesi günleri 10.00-13.00 saatleri arasında yapılacak olan kurs 15 hafta sürecek. Ücretsiz ve sertifikalı olan Yazarlık Okulu’nda Yaratıcı Yazarlık, Editörlük, Öykü Yazarlığı, roman yazarlığı ve Senaryo Yazarlığı konu başlıkları yer alacak.Yazarlık Okulu’na başvuruda bulunmak isteyenler TDED Kocaeli Şubesi’nin www.tdedkocaeli.org.tr adresine girerek Kurs Başvurusu kısmından kayıt yaptırabilirler.

 

Son Güncelleme: 16.02.2015 10:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38