Yeni dalga yolda!!!

İlimize sarsan ve ülke gündemine de bomba gibi düşen Paralel Yapı Operasyonu yeni dalgalarla devam edecek iddiaları tedirginlik oluşturdu.

Yeni dalga yolda!!!

İlimize sarsan ve ülke gündemine de bomba gibi düşen Paralel Yapı Operasyonu yeni dalgalarla devam edecek iddiaları tedirginlik oluşturdu.

03 Haziran 2016 Cuma 17:15
Yeni dalga yolda!!!

 Yeni dalgada bir çok siyasi ve belediye personeli üzerine gidileceği iddia edilirken, İl genelinde Ticaret odaları da büyük bir incelemeye alınacak. Özellikle Körfez Ticaret Odası başkanı Mustafa Efe'nin de adının geçtiği  yeni dalga operasyonlarının yakın zamanda başlayacağı belirtildi. 

Kentimizde bulunan 12 ilçe belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan ve Fethullah Gülen Cemaati’ne mensup olduğu düşünülen isimler 3. dalga operasyonla görevden uzaklaştırılacak. Bu operasyonda Kartepe ve Gebze belediye başkanlarının da gözaltına alınabileceği bu konuda halen emniyet ve savcılık yetkililerinin istişare yaptığı kulislerden gelen iddialara arasında yer alıyor. Öte yandan operasyon nedeniyle kapsamlı bir teknik takip yapıldığı, bu teknik takibe Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe’nin de adının karıştığı, 2. dalga operasyonlar kapsamında Efe’nin de gözaltına alınacağı emniyet içerisinde geniş bir kesim tarafından biliniyor.

Son Güncelleme: 03.06.2016 17:18
Anahtar Kelimeler:
YeniParalelOperasyonDalga
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38