Yeni sistem 2019'da

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Ak Parti Kocaeli İl Başkanlığı'ndaki bayramlaşmaya katıldı

Yeni sistem 2019'da

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Ak Parti Kocaeli İl Başkanlığı'ndaki bayramlaşmaya katıldı

25 Haziran 2017 Pazar 16:12
Yeni sistem 2019'da

 

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Ak Parti Kocaeli İl Başkanlığı'ndaki bayramlaşmaya katıldı

AKP’liler Ramazan Bayramı’nın 1. günü bir araya geldi. Bayramlaşma programını AKP İl Başkanlığı binasının önünde gerçekleştirilen programa partililerin katılımı yoğun oldu.  İl başkanı Şemsettin Ceyhan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen bayramlaşma;  Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan,  Kocaeli milletvekilleri, ilçe teşkilat başkanları ve yönetimleri,  Bilim Sanayi ve Teknoloji eski bakanı Nihat Ergün ve çok sayıda partili katıldı.

 

EV SAHİBİ ŞEMSETTİN CEYHAN’DI

Programın ilk konuşmacısı AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan oldu. Ceyhan konuşmasına partilileri selamlayarak başlarken herkesin bayramını kutladı. Ramazan ayı içerisinde teşkilatların ve il yönetiminin gerçekleştirdiği çalışmalara da değinen Ceyhan, “Sabahtan ile bayramlaşmalarımızı teşkilat binalarımızda gerçekleştirdik ve Kocaeli teşkilatı.  Belediyelerimiz, ilçe teşkilatlarımız ramazan ayı boyunca gönül sofralarında halkla bir araya geldi” teşkilat mensuplarına çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

 

‘SİYASET NUTUK ATMAKLA OLMAZ’

Ceyhan sonra konuşan Kocaeli Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ‘ Bayramlarda sizlerden ricam büyüklerimizi ziyaret edelim. Yaşlıları uzun süre rahatsızlık çekenleri. Şehit ailelerimizi yalnız bırakmayalım. En az 3-4 şehit ailesini ziyaret edelim. Gazilerimizi, unutmayalım. Özürlü kardeşlerimizi de’ diyerek bayramlarda ki ziyaretlerin önemine değindi.  Karaosmanoğlu ayrıca siyasetle ilgili olarak da,  ‘Siyaset sadece nutuk atmakla olmaz.

 

‘GÜCÜMÜZÜ KARDEŞLİĞİMİZDEN ALIYORUZ’

Değerlerimize uygun şekilde yaşantımızı sürdürürsek seçim zamanlarında çok konuşmaya gerek kalmaz. Vatandaşa birebir ulaşan davranışlar önemli. AKP ile özleşmiş ş davranışlarla yaparsak toplumda daha güçlü oluruz. Bunu bu güne kadar yaptık bundan sonra da bu şekilde devam edecek. Sadece yol yapmakla kavşak yapmakla park yapmakla bu işler olmuyor. Vatandaş buna alıştı, vatandaşın gönlünü almak Allah razı olsun diye duasını almanın gayreti içinde olacağız. Hiç bıkmadan bu yolda bu şekilde devam edeceğiz. Gücümüzü kardeşliğimizden alıyoruz.

 

‘BARIŞ İÇİN FEDAKARLIK YAPILIR’

Karaosmanoğlu’nun ardından programa katılan Kocaelili milletvekilleri adına ise Zeki Aygün kısa bir konuşma yaparak partilerin bayramını kutladı. Aygün’ün akabinde ise partinin kurucu il başkanı ve Bilim Sanayi ve Teknoloji eski bakanı Nihat Ergün mikrofona davet edildi. Ergün konuşmasında bayramların önemine ve ‘barış’ kelimesinin önemine değindi. Ergün, ülkenin içinde bulunduğu durumu değerlendirerek bugün her ne kadar bütün insanlığı kıracak şeyler oluyorsa da bunlarında geçeceğine inanıp umut etmeliyiz.. Dünyaya şunu anlatmak lazım. Herkes meramını barış içinde anlatmalı barış için her türlü fedakarlık yapılmalı çünkü barış için her şey değer” dedi.

 

IŞIK GECİKMELİ KATILDI

Bayramlaşma programının son konuşmasını ise diğer ilçelerdeki programından ötürü biraz gecikmeli katılan Milli Savunma Bakan Fikri Işık yaptı. Işık konuşmasında, “Hiçbir meseleden korkmadık, korkuları korkutarak meselelerin üstüne gittik. 15 yıl içinde Türkiye’yi çok daha güçlü bir noktaya getirdik. Türkiye önemli ve büyük bir ülke bunun içinde çalışmalarımızı aynı kararlıkla sürmek zorundayız. Bu noktada halkımızın desteği hiç eksilmedi. Hatta her seçim arttı.  2019 yılında Türkiye yeni bir sistemle devam edecek. Türkiye’de AKP teşkilatlarının farkı diğer partilere göre ortaya koydu.
 

2019'DA YENİ HİZMET SİSTEMİ

Ancak Kocaeli teşkilatı en başarılı il olduğunu ortaya koydu. Kocaeli yüzde 56 ile referandumu bitirdik. Şimdi 2019’a hem yeni bir hizmet sistemi yeni Türkiye’nin büyümesini arttıracak bir dönemin başlayacak. Başarılı teşkilatların devam edeceğini zaten  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan dile getirmişti. Yorulanlar varsa onlar yerini daha yeni kadrolara bırakacak. Kocaeli teşkilatları Türkiye’nin her alanda en dinamik teşkilatları” dedi. Bakan Işık’ın konuşması sonra tüm AKP’liler Kent Bayramlaşmasına geçti.  

Son Güncelleme: 02.07.2017 18:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38