Yol verme kavgası canından etti

İzmit D-100 karayolunda sürücülerin yol verme meselesi nedeniyle yaşanan olayda servis minibüsünün çarptığı kişi olay yerinde yaşamını yitirdi.

Yol verme kavgası canından etti

İzmit D-100 karayolunda sürücülerin yol verme meselesi nedeniyle yaşanan olayda servis minibüsünün çarptığı kişi olay yerinde yaşamını yitirdi.

18 Ocak 2017 Çarşamba 12:25
Yol verme kavgası canından etti

 İzmit D-100 karayolunda meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre D-100 karayolundan Ankara istikametine seyir halinde olan Mevlüt Karakuş idaresindeki 41 BR 252 plakalı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Halk Otobüsü sürücüsü, hususi otomobili ile seyir halinde olan Tacettin Yıldız (40) ile yol verme meselesi nedeniyle trafikte tartıştı. Halk otobüsü, Yenidoğan Mahallesi Seka Devlet Hastanesi durağında yolcu almak için durunca Tacettin Yıldız da az ileride otomobilinden inerek halk otobüsü sürücüsünün yanına gitmek istedi. Bu esnada Tacettin Yıldız, duraktan çıkmakta olan halk otobüsü ile Ankara istikametine seyir halinde olan Nihat Varol idaresindeki 41 P 3876 plakalı servis midibüsünün arasında kalarak ağır yaralandı.

 

Olay yerinde yaşamını yitirdi

Kazayı görenlerin haber vermesi sonucu olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Tacettin Yıldız’ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı ve polis ekipleri tarafından yapılan inceleme işlemlerinin ardından Yıldız’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmit Asri Mezarlık Morguna kaldırılırken her iki sürücü de ifadelerinin alınması için Sümer Polis Merkezi Amirliğine götürüldü. Kaza nedeniyle D-100 karayolunda trafik bir müddet kontrollü olarak verildi. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 18.01.2017 12:26
Anahtar Kelimeler:
YolIzmitTrafikKavgaVerme
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38