banner28
banner23
banner36

“Yorulmaktan korkmuyoruz”

İzmit’in Çınarları ile buluşan Büyükakın, “Önümüzdeki dönemde Sibel Hanımla ve sizlerle birlikte bu kente güzel hizmetler yapacağız. Yorulmaktan korkmuyoruz. Kenara çekilmenizi istemiyorum, bizleri yalnız bırakmayın” dedi.

“Yorulmaktan korkmuyoruz”

İzmit’in Çınarları ile buluşan Büyükakın, “Önümüzdeki dönemde Sibel Hanımla ve sizlerle birlikte bu kente güzel hizmetler yapacağız. Yorulmaktan korkmuyoruz. Kenara çekilmenizi istemiyorum, bizleri yalnız bırakmayın” dedi.

15 Şubat 2019 Cuma 13:22
“Yorulmaktan korkmuyoruz”

Saraybahçe Eski Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice tarafından düzenlenen “İzmit’in Çınarları” kahvaltı programına İzmit’in tanınmış esnaf, işadamı ve siyasetçileri katıldı. Antikkapı’da düzenlenen programa AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Emine Zeybek, İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül’ün de yer aldığı programda birlik ve beraberlik mesajları verildi. Konuşmasında bu tarz toplantıların en az üç ayda bir kez yapılmasını istediğini belirten Büyükakın, “Önümüzdeki dönemde Sibel Hanımla ve sizlerin tecrübesi ile birlikte bu kente güzel hizmetler yapacağız. Yorulmaktan korkmuyoruz. Kenara çekilmenizi istemiyorum, bizleri yalnız bırakmayın” ifadelerine yer verdi.

CESARET BULUYORUZ
Şehrin hayatına değer katmış insanlarla bir araya gelmiş olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın “Bu insanlar bizimle birlikte olmaya bir değer atfediyorlar. Cesaret buluyoruz, şevkimiz artıyor” dedi.

KOCAELİ UYGUN YERDE OLMALI
Türkiye’nin 2030 yılında dünyanın 5’inci büyük ekonomisi olacağının tahmin edildiğini belirten Büyükakın, “Kocaeli Türkiye’nin her zaman lokomotifi olmuştur. İstanbul ile birlikte Kocaeli’yi çıkarıp aldığınızda Türkiye’den geriye çok az şey kalır. Sadece Kocaeli’nin yaptığı ihracat, dünyada 60 ülkenin toplamından fazla. Türkiye dünyanın 5’inci ekonomisi olacaksa, Kocaeli de dünya şehirleri arasında uygun bir yerde olmalıdır. Zaten artık şehirler birbiriyle yarışıyor, şehir markalarıyla ilgili çalışmalar yapılıyor. Önümüzdeki süreçte Kocaeli’yi bir marka yapmalıyız, ‘Kocaeli’ deyince insanların aklında bir şeyler oluşmalı” diye konuştu.

KENARA ÇEKİLMEYİN
Bu tarz toplantıların en az üç ayda bir kez yapılmasını istediğini belirten Büyükakın, “Hem sohbet etmiş oluruz, hem de belli meseleleri tartışırız. Önümüzdeki dönemde Sibel hanımla birlikte bu kente güzel işler yapacağız. Elbette bu yapacağımız şeyler, sizin fikirlerinizle şekillenecek. Sizin fikirlerinizi almak son derece kıymetli. Yorulmaktan korkmuyoruz, ama desteğiniz olursa çok daha mutlu oluruz. Kenara çekilmenizi istemiyorum, bizleri yalnız bırakmayın” dedi.

ROTAMIZ MİLLETİN ROTASIDIR
İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül “Bir yere ait olmak, bir yeri sevmektir. Ben İzmit’in her sokağını her caddesini ve insanını çok seviyorum. Biz İzmit sevdasıyla yola çıktık, rotamız millet rotasıdır. Tahir Büyükakın hocamızla birlikte İzmit’i gelecek vizyonuna taşımak görevimizdir. Biz herkesin başkanı olacağız, hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. İzmit için dertlenmiş, taş taş üzerine koymuş herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

MUHABBETİMİZ HİÇ BİTMEYECEK
İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, İzmit’in çınarlarına verecekleri destek için teşekkür ederken, AK Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek “Biz büyük bir aileyiz, inanıyorum ki bundan sonra aramızdaki muhabbet hiç bitmeyecek. Seçimlerde bizlere destek vereceğinize inanıyorum” dedi.

YENİ BAŞARI HİKAYELERİ GÖRECEĞİZ
Misafirlere hitap eden İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, İzmit’e 10 yıl boyunca hizmet etme imkanı bulduğunu belirterek, bu süreçte İzmit’i emanet edilen bir çocuğa bakma hassasiyetiyle hizmet yürütmeye çalıştığını söyledi. Yeni dönemde bayrak değişimi yaşanacağını da kaydeden Doğan, “Büyükşehir’de Tahir Hoca, İzmit’te Mimar Sibel Gönül hanımefendi olacak, yeni dönemde yeni bir AK Parti başarı hikayesi göreceğiz” dedi. Programda ilk sözü alan Saraybahçe Eski Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice, kahvaltı programına katılanların İzmit’e emek vermiş insanlardan oluştuğunu belirterek, tüm katılımcılara teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38