banner28
banner23
banner36

Yukarı Hereke’de AK Partiden Görkemli Açılış

Adalet ve Kalkınma Partisi Körfez İlçe Teşkilatı Yukarı Hereke Mahallesi’nde seçim irtibat bürosu açtı. Açılış töreninde coşkulu kalabalığa hitabeden Cumhur İttifakı Körfez Belediye Başkan Adayı  Şener Söğüt daha güzel bir Körfez için tevazu, samimiyet ve gayretle çalışacaklarını söyledi.

Yukarı Hereke’de AK Partiden Görkemli Açılış

Adalet ve Kalkınma Partisi Körfez İlçe Teşkilatı Yukarı Hereke Mahallesi’nde seçim irtibat bürosu açtı. Açılış töreninde coşkulu kalabalığa hitabeden Cumhur İttifakı Körfez Belediye Başkan Adayı  Şener Söğüt daha güzel bir Körfez için tevazu, samimiyet ve gayretle çalışacaklarını söyledi.

15 Mart 2019 Cuma 14:33
Yukarı Hereke’de AK Partiden Görkemli Açılış

Yukarı Hereke Mahallesi’nde düzenlenen seçim irtibat bürosu açılış törenine; AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna,Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı yönetim ve üyeleri,Körfez Belediyesi Meclis Üyeleri,belediye meclis üyesi adayları ile mahalle sakinleri katıldı.

Hizmet Serüvenimiz Söğüt İle Devam Edecek

Soğuk havaya rağmen yoğun kalabalığın olduğu programda açılış konuşmasını yapan, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, “AK Partili belediyelerimiz Yukarı Hereke Mahallesi’ne hep hizmet etme gayreti içinde olmuştur. AK Partili Esener Maçil ile başlayan hizmetler, Yunus Pehlivan ve İsmail Baran ile devam etti. Sizlerin vereceği güçlü destek ile hizmet serüvenimiz Şener Söğüt ile devam edecektir. Karşımdaki  bu muhteşem ve coşkulu kalabalık istikrarın devamını gösteriyor. Muhteşemsin Yukarı Hereke” diye konuştu.

Kazanan Körfez Olacak

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran yaptığı konuşmada  “Yukarı Hereke yine gücünü gösteriyor. Yukarı Hereke  yine AK Parti'ye olan güvenini gösteriyor. AK Parti ile ülkemiz, Kocaeli ve Körfez başarıdan başarıya koştu. Son 15 yılda destanlar yazdık. Aynı hizmetler önümüzdeki dönemde de Şener Söğüt ile devam edecektir.31 Mart’ta yine kazanan Körfez olacaktır.”dedi.

Gönüllere Dokunmuşuz

Cumhur İttifakı  Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt tezahüratlar eşliğinde geldiği kürsüde, “Bu güzel topluluk karşısında söylenecek tek şey "Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan belli olur" deyimiyle 31 Mart'ta kazanacağımız yeni bir zaferin heyecanını görüyorum. Bu soğuk havada,böylesi coşkulu bir kalabalık ancak gönüllere dokunulmuş ise olur. Çok şükür biz sizlerin gönlüne girmişiz.”dedi.

Yukarı Hereke-İMES Bağlantı Yolu

Millet bahçeleri, millet kıraathaneleri, Körfez seyir terası gibi bir çok hizmetle Körfez’i donatacaklarını söyleyen Başkan Adayı Şener Söğüt “Estetik ve işlevsel açıdan bir çok özelliğe sahip olacak Yukarı Hereke Meydan düzenlemesi, restorasyonu tamamlanarak turizme kazandırılan Hereke Kalesi’nde vatandaşlarımızın dinlenme imkanı bulacağı sosyal tesis projelerimizi hayata geçireceğiz. Bu bölgede oturan vatandaşlarımızın Dilovası’nda bulunan Organize Sanayi Bölgelerine ulaşımını sağlayacak Yukarı Hereke –İmes Bağlantı yolunu Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz işbirliği ile ilçemize kazandıracağız.” diye konuştu.

Davamız Halka Hizmet

İrtibat bürosu açılışında son olarak konuşan Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman yaptığı konuşmada, " Halkımızın boş vaatlerle geçirecek tek günü yok. Halkımız şunu çok iyi biliyor hizmetin adıdır AK Parti. AK Parti belediyesi ile Körfez’e hizmet devam edecek,  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile şahlanacaktır. Şimdi sizlerden Şener kardeşimize sahip çıkmanızı istiyorum. Biz her zaman onun yanında olacağız ve destek vereceğiz. Gayemiz Körfez’e hizmet etmek. Bizim davamız halkımıza hizmettir. İnşallah 1 Nisan sabahı da yine yaşadığımız bu kentin en iyi hizmeti alması için birlikte çalışacağız” şeklinde konuştu. Program açılış kurdelesinin kesilmesi ile son buldu.

Son Güncelleme: 15.03.2019 14:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38