Zafer Mutlu; Türkiye’ye Örnek Bir Belediye Olacağız

Başiskele Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu yerel seçimlerde iddialı.

Zafer Mutlu; Türkiye’ye Örnek Bir Belediye Olacağız

Başiskele Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu yerel seçimlerde iddialı.

08 Ocak 2019 Salı 12:56
Zafer Mutlu; Türkiye’ye Örnek Bir Belediye Olacağız

Seçim gündeminin uzun bir süredir ülke ve kent gündemini meşgul etmesine rağmen henüz ilimizde birçok ilçede adaylar netleşmiş değil. Başiskele ilçesinde ise şu an adaylığı kesinleşmiş tek isim Zafer Mutlu. Partisi tarafından geçtiğimiz hafta Başiskele Belediye Başkan adayı olarak ilan edilen Zafer Mutlu hem siyasi tecrübesi hem de Başiskele’li olmanın verdiği avantajla beraber hızlı bir seçim çalışması başlattı.

BAŞİSKELE’NİN KÖKLÜ AİLELERİNDEN

Hem annesi hem de babası Başiskele’nin eski ailelerinden olan Zafer Mutlu ilçede Mutlular olarak tanınan köklü bir aileye mensup. Üniversite yıllarından beri aktif siyaset içerisinde yer alan Mutlu uzun yıllardır avukatlık yapıyor. Üç çocuk sahibi olan Zafer Mutlu’nun eşi ise kreş işletmeciliği yapıyor.

Zafer Mutlu Başiskele’de en erken açıklanan aday olmanın üstüne avukatlık mesleğinin getirdiği iyi ilişkileri, siyasi tecrübesini ve geniş aile çevresinin de avantajını ekleyince daha şimdiden Başiskele’nin en gözde adayı olmayı başardı.

BİR HAFTADA 10 MAHALLE ÇALIŞMASI

Aday adaylığı süreciyle beraber seçim çalışmalarını başlatan Zafer Mutlu adaylığının resmen açıklanması ile beraber daha güçlü bir şekilde çalışmaya başladı. Son bir haftada 10 mahallede esnaf ziyaretleri yaptıklarını, mahalle halkı ile bir araya geldiklerini ifade eden Mutlu “Bir haftada 10 mahallemizde ziyaretler yaptık, halkımıza kendimizi tanıttık, derdimizi anlattık. Halkın tek bir derdi var, yöneticilerimiz bizim dertlerimiz ile dertlensin, fildişi kulelerinde bizim derdimizden, dilimizden, gönlümüzden uzak olmasın istiyorlar. Biz de aynı derdi paylaşıyoruz. Ben bu kentin evladıyım, çocukluğum, gençliğim bu şehirde geçti. Biz bu kentin insanı ile göz göze bakarak dahi birbirimizi anlarız. Hamdolsun halkımızın da bu teveccühünü görüyoruz, vatandaşlarımızdan davetler alıyoruz, her gün acaba hangi daveti ötelesek gönül kırmayız diye düşünmek zorunda kalıyoruz” dedi.

TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAĞIZ

Başiskele’de seçim almak diye bir sorunları olmadığını ifade eden Başkan Adayı Zafer Mutlu “Başiskele bizim en güçlü olduğumuz ilçelerimizden birisi. Allah’ın izni ile 31 Mart’ta sandıklardan zafer ile çıkacağız, ardından ilkeli, dürüst, doğru belediyecilik nasıl yapılır, makamlar halkın hizmetine nasıl sunulur, kimsenin hakkını gasp etmeden, israf etmeden, haram lokma yemeden belediyecilik nasıl yapılır tüm Türkiye’ye göstereceğiz. Yapacağımız çalışmalar ile ilçemiz yurt genelinde konuşulan bir ilçe olacak” dedi.

Yaptığı ziyaretlerde “Başiskele halkı bizi bilir biz onları biliriz, derdimiz, dilimiz birdir. Aynı hassasiyetleri taşır, aynı duygularla yaşarız. Başiskele halkının gönlünde biz hep olmuşuzdur, daha önceki seçimlerde diğer partilere giden oylarımız oldu ama biz bunları emanet verilen oylar olarak görüyoruz” şeklinde konuşan Mutlu şimdiden çalışma ekibini kurmaya başladığını ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38