banner28
banner23
banner36

Sevgilisini ormana kaçıran Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi'den şok açıklama!

Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi, Mudanya Kaymakamı olduğu dönemde tanıştığı Meltem Ö.’yü zorla kaçırıp ormanlık alanda darp ettiği iddialarını yalanladı. Çiftçi, "Söz konusu iddialar, 9 ay öncesine ait iken neden şimdi servis edildiği de kamuoyu tarafından sorgulanmalıdır." dedi.

Sevgilisini ormana kaçıran Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi'den şok açıklama!

Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi, Mudanya Kaymakamı olduğu dönemde tanıştığı Meltem Ö.’yü zorla kaçırıp ormanlık alanda darp ettiği iddialarını yalanladı. Çiftçi, "Söz konusu iddialar, 9 ay öncesine ait iken neden şimdi servis edildiği de kamuoyu tarafından sorgulanmalıdır." dedi.

09 Şubat 2018 Cuma 11:40
Sevgilisini ormana kaçıran Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi'den şok açıklama!

Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi, Mudanya Kaymakamı olduğu dönemde tanıştığı Meltem Ö.’yü zorla kaçırıp ormanlık alanda darp ettiği iddialarını yalanladı. Çiftçi, "Söz konusu iddialar, 9 ay öncesine ait iken neden şimdi servis edildiği de kamuoyu tarafından sorgulanmalıdır." dedi. Vali Çiftçi, makamında düzenlediği basın toplantısında, bugün hakkında yayınlanan haberlerin asılsız olduğunu söyledi. İddialara ilişkin açıklama yapmak zorunda kaldığını dile getiren Çiftçi, 21 yıllık kamu hizmetinde haktan, hukuktan, doğruluktan, devletinden ve milletinden asla taviz vermediğini vurguladı.

Görev yaptığı her yerde halkla iç içe olduğuna dikkati çeken Çiftçi, şöyle devam etti: "Daima halkımızın çıkarlarını gözettim. Bu durumdan rahatsız olanlar olmuştur. Devletime, milletime, aileme halel getirecek hiçbir faaliyetin içerisine girmedim. Bundan sonra da asla girmeyeceğimi beni tanıyanlar ve halkımız çok iyi bilir. Çıkarları zarar görenler, kamuoyunda şahsımla ilgili yayınlanan görüntülerde meczup bir kişinin saldırısını ve iftiralarını içeren haberlerle izzet ve onurum alçakların kullandığı kumpas taktiği ile itibar suikastine kurban edilmeye çalışılmaktadır.

haysiyet cellatları, bu taktiklerini her dönem kendilerine tehdit olarak gördüğü kişilere yapmış ve yapmaya da devam etmektedirler. Konu yargıya intikal etmiş iken tek taraflı bir iftirayı ve iddiayı, basınımızın haber diye vermesi bir maksatlı bir yayın yapıldığını göstermektedir. Söz konusu iddialar, 9 ay öncesine ait iken neden şimdi servis edildiği de kamuoyu tarafından sorgulanmalıdır."

BELEDİYE YÖNETİMİ DEĞİŞİNCE GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI:

Haberde adı geçen M.Ö. ile Mudanya kaymakamlığı döneminde, belediye özel kalemi olması münasebetiyle tanıştığını aktaran Çiftçi, M.Ö.'nün de belediye yönetiminin değişmesiyle özel kalem işinden uzaklaştırıldığını kaydetti.

BENDEN YARDIM İSTEDİ VE TACİZ ETTİ:

M.Ö.'nün kendisinden yardım istediğini anlatan Çiftçi, "Benden bu yardımı bulamayınca beni telefonlarla tehdit ve taciz etmiştir ve kendisi de bugün Doğan Haber Ajansı'na verdiği demeçte bunu açıkça belirtmektedir. Kendisiyle başkaca bir hukukumuz da olmamıştır. Beni ve ailemi taciz etmemesi için yaklaşık 3 ay önce mahkemeden de koruma kararı aldırdım.

ÇOK AHLAKSIZCA YAYIN YAPILIYOR:

 Soruşturmanın gizliliği çerçevesinde başka da açıklama yapacak değilim ama ben basın mensuplarımızı vicdana davet ediyorum. Çok ahlaksızca yayın yapılıyor. Tek taraflı dinlemeden haber yapılmakta ve tabii ki bizim onurumuzu zedelemektedir. Habercilik yanlı haber yapmak değil, yorumsuz haber yapmaktır." ifadelerini kullandı.

BENİ MAKAM İÇİN BASAMAK OLARAK KULLANMAK İSTEDİ:

Vali Çiftçi, konuşmasını şöyle tamamladı: "Şunu da ifade etmek istiyorum ki haksız bir makam elde etmek için beni basamak olarak kullanmak istemiş ve şahsa istediği makamlar verilmeyince, benim desteğim verilmeyince kadınlık onurunu da ayaklar altına alarak aile babası itibarımı, eş itibarımı ve devlet adamı itibarımı zedelemek için böyle bir yola müracaat etmiştir. Şunu da sizlerden rica ediyorum, M.Ö. adlı hanımefendinin geçmişiyle bir internet araştırması yaparsanız, her şeyi göreceksiniz ama sizleri lütfen ve lütfen vicdana davet ediyorum.

YARGI ÖNÜNDE HESAPLAŞACAĞIM:

Başka bir şey demeyeceğim. Kişisel hukukumu, aile onurumu, mesleki duruşumu hiçbir suretle çıkarları zarar görmüş, birilerinin şahsi hırs ve emellerine feda etmeyeceğimi buradan açıkça ifade ediyorum. Bu kişilerle yargı önünde sonuna kadar hesaplaşacağımı ve gerekli açıklamaları da bundan sonra avukatımın yapacağını kamuoyuna saygıyla duyuruyorum."

NE OLMUŞTU:

 Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi ile 2 yıllık bir birlikteliklerinin olduğunu öne süren Meltem Ö., Çiftçi’nin kendisine şiddet uyguladığı gerekçesi ile koruma kararı aldırdı. Kırklareli Valisi Çiftçi hakkında soruşturma başlatılırken Meltem Ö., İçişleri Bakanlığı başmüfettişine verdiği ifadede şu iddialarda bulundu: “Orhan Çiftçi ve beraberindeki 4 kişi beni Bursa’da ormanlık bir alana götürerek 2 saate yakın darp etti. Bu kişilerin elinden, Çiftçi’nin zorlamasıyla, ayaklarının altını öperek kurtuldum.”

MELTEM Ö KONUŞTU:

 AYAKLARININ ALTINI ÖPEREK KURTULDUM: Çiftçi’nin Mudanya Kaymakamı olduğu dönemde tanıştığı Meltem Ö.’yü 4 kişiyle birlikte kaçırıp ormanlık alanda dövdüğü iddia edilen Meltem Ö.,konuştu. Çiftçi ile kesinlikle sevgili olmadıklarını belirten Meltem Ö., kendisini ölümle tehdit ettiklerini, kurtulmak için de Orhan Çiftçi'nin erek, ayakkabılarının altını öptüğünü söyledi.

BENİ ZORLA RABAYA BİNDİRİP ORMALIK ALANA GÖTÜRDÜLER: Geçen yıl, 8 Mayıs’ta o dönem Mudanya Kaymakamı olan Orhan Çiftçi ve Meltem Ö., Bursa- Mudanya arasındaki Bademli’de bir mağazanın önünde buluşmak için anlaştı. Orhan Çiftçi, iddiaya göre yanında 4 kişiyle birlikte geldi. Çiftçi ile birlikte gelenlerden biri, Meltem Ö.’ye yumruk attı. Ardından Çiftçi ile birlikte gelen diğer kişiler de Meltem Ö.'yü zorla otomobile bindirerek Bademli- Bursa arasında bulunan Balat ormanlık alanına götürdü. Burada, Çiftçi ve yanındakiler, iddaya göre Meltem Ö.'yü dövdü. Çiftçi, bir süre sonra Meltem Ö.'yü serbest bıraktı. Olayın ardından Meltem Ö., Orhan Çiftçi'den şikayetçi oldu. Olayın basında yer almasının ardından, İçişleri Bakanlığı, Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi hakkında müfettiş görevlendirilip, soruşturma başlatıldığını açıkladı.

BENDEN YARDIM İSTEDİ:

Orhan Çitçi ile belediye başkanının özel kalemiyken tanıştığı belirten Meltem Ö., “1,5 yıl önce, işyerinde mağdur olduğum için, tabi ki o da mülki amiri olduğu için onun gücüne güvenerek, ‘Denize düşen yılana sarılır’ hesabı, sadece manevi güç beklemiştim. Fakat kendisiyle hiçbir zaman sevgili olmadık. Sadece bir destek bekledim, aramasını bekledim, manevi güç olarak. Tanışıklığımız özel kalemden, ben belediye başkanı özel kalemiydim. Bir gün Ankara’ya giderken, benden destek istemişti, istediği kişilerle görüştürmüştüm. Daha sonra görüşmelerimiz başladı, ama normal olarak görüşmelerimiz başladı, hiçbir şekilde başka yönlere çekilecek bir görüşme değildi" dedi.

TELEFONUNU ARADIM BAŞKA BİRİ AÇTI:

Orhan Çitçi'nin son zamanlarda değiştiğini fark ettiğini ifade eden Meltem Ö., olay günü alışveriş merkezinin önünde yaşananları şu sözlerle anlattı: "6 Mayıs’ta beni İzmit’e çağırdı, gitmedim. 8 Mayıs’ta kendisi geldi. Alışveriş merkezinin önünde görüşmeyi kararlaştırdık. Alışveriş merkezinin önüne gittiğimde, telefonla aradım, cevap vermedi. Daha sonra bir bey açtı telefonu, ‘Yavrum, artık Orhan yok, ben varım’ dedi. Ben de çok şaşırdım. Bir de şunu söylemek istiyorum, özel hayatıma çok dikkat eden bir kadınım.

ARABANIN İÇİNDE TİR TİR TİTRİYORDUM:

 Akşamları asla dışarı çıkmıyorum, bir kadın olarak dik durduğum için bu röportajı veriyorum. ‘Yavrum’ dedi, ‘Artık Orhan yok ben varım’ dedi, ben de dedim ki ‘Sen neden bana yavrum diyorsun, sen kimsin?’ dedim. Arabaya bindi, koşarak arabayı zorladım, cama vurdum, ‘Siz bana neden yavrum diyorsunuz’ diye bağırdım. Camı açtı, tekrar bana tahrik edici kelimeler kullanınca bir taş attım. Taş atınca onlar 4-5 kişi gelmişler. Ben tek başına geldi sanıyordum. Uzun boylu bey, çenemin altına çok güçlü bir yumruk vurdu. Ben tabii şaşırdım, sandım ki etraftaki insanlar arabaya taş attığım için bunu bana yapıyorlar. Bayağı saçımdan tuttular, arabaya kadar götürdüler. Arabanın içinde ben tir tir titriyorum. Ben evime gitmek istediğimi söyledim."

2 SAAT ARABADA KİLİTLİ KALDIM:

 Orhan Çitçi ve yanındakilerinin kendisini ormanlık alana götürdüğünü, burada 2 saat arabada kilitli kaldığını kaydeden Meltem Ö., şu iddialarda bulundu: "Bir tane bey beni dışarıya çıkardı, arkaya oturttu, telefonumu arka cebine koydu ve biz Balat’a gittik. Balat ormanlarının ilerisine doğru. 2 saat arabada kilitli kaldım, bayağı gidene kadar hırpalandım. İkimiz arkadaydık, benim arabamı da başka bir bey kullanıyordu. Daha sonra ben arabada kilitli kaldım. 'Olayı bilmiyorsunuz, size nasıl anlattı bilmiyorum' dedim. Daha sonra bana bazı tekliflerde bulunmuştu, ben o teklifleri kabul etmedim, çünkü evli bir insandı. Olayın buraya gelmesini asla istemezdim, keşke tek başına gelseydi. Benim yüzüme tokat vursaydı, bunlar yaşanmasaydı. O 5 kişi ormanda beni çok aşağıladı, hiç tanımadığım insanlar tarafından çok aşağılandım. Benim Ankara’da bazı siyasi çevrem var. Ormandaki bu kişiler bu siyasi çevrenin, nasıl edindiğimi, benim namusumla ilgili ithamlarda bulundular. Beni aşağıladılar, orada çırpındım arabanın içinde, 'Beni çıkarın' diye. Sağ ayağım bir kere arabanın kapısından çıktı, kapıyı kapattılar, 'Çıkmayacaksın' diye. Daha sonra ben çıkmayı başardım, yalvardım, yeri öptüm, telefonumu verin, ben gitmek istiyorum diye."

ARABAMA BERABER BİNDİK:

Ormana giderken ölümle tehdit edildiğini öne süren Meltem Ö., "Ne yaptılar bilmiyorum telefonumu, daha sonra ben kocaman bir taş buldum. ‘Beni bırakmazsanız, başıma vurup öldüreceğim kendimi’ dedim, telefonumu istedim. Aldı telefonu, arabaya girdik beraber. Ben direksiyondayım, o da yanımda. ‘Bir şartla veririm’ dedi, ayakkabılarının altını uzattı. ‘Öpeceksin’ dedi. Onların elinden kurtulmak için öptüm. Çünkü çok ölüm tehdidi aldım yolda giderken. Arabayı kullanan bey dedi ki ‘Senin evini biliyorum, apartmanına geldim, seni öldürmek için geldim, ama öldürmedim’ dedi. ‘Sen Orhan’a ne yazdıysan, ne resim yolladıysan bütün her şeyi bize yolladı’ dedi. Benim resimlerimi 5 kişiye göndermiş. Ben şoke oldum, tabii normal resimler bunlar. ‘Seni yaşatmayız’ dediler" diye konuştu.

HAYATTAN NEFRET EDİYORUM:

Şu an hayattan nefret ettiğini söyleyen Meltem Ö., "Ayakkabılarının altını öptükten sonra ben ayrıldım, oradan kendi aracımla. Ama çok kötü aşağılandım, hırpalandım. Şu an arabamdan nefret ediyorum, hayattan nefret ediyorum, korkuyorum, bir alışveriş merkezine girdiğimde, karşımda yemek yiyen bir adam gördüğümde, ben yemeyi bırakıp kalkıyorum, onlardan biri sanıyorum" dedi. Meltem Ö., olaydan sonra darp nedeniyle 1 ay iş göremez raporu aldığını belirterek, "Olayın ardından hemen şikayetçi oldum" diye konuştu.

Son Güncelleme: 15.02.2018 12:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38