31 köy yoluna neşter

İzmit İlçesi Orman İşletme Deposu ile Derince İlçesi Terziler grup yolları modern hale getirildi

31 köy yoluna neşter

İzmit İlçesi Orman İşletme Deposu ile Derince İlçesi Terziler grup yolları modern hale getirildi

07 Ağustos 2015 Cuma 11:13
 31 köy yoluna neşter
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit ve Derince ilçelerinde bağlı 31 köy yolunda hummalı bir çalışma yapıyor. İzmit Orman İşletme Deposu ile Derince İlçesi Geredeli Tahtalı Terziler grup yolunda gerçekleştirilen çalışmalarda, 26 kilometrelik yol beton, 5 kilometrelik yol ise asfaltla kaplandı.
 İZMİT VE DERİNCE İLÇELERİNE AİT
Büyükşehir Belediyesi köy yollarını daha modern hale getirmek amacı ile kent genelinde önemli yatırımlar hayata geçiriyor. Bu kapsamda İzmit ve Derince ilçelerini kapsayan 31 köy yolundaki çalışmalar tamamlanmak üzere.
 İMALATLATLAR BİTTİ
Bölge halkının da büyük memnuniyetini kazanan yol yapımı çalışmalarında Orman işletme deposu ve terziler arası 26 km beton yol, 28 bin metreküp c30 beton, 36 bin metreküp granüler alt temel yapımı gerçekleştirildi.
 ÇİZGİ ÇALIŞMALARI YAPILIYOR
20 bin metre küp idareye ait ocak malzemesinin serme sıkıştırması,3 bin 200 metre küp c16 beton ile hendeklerin betonla kaplanmasının da yapıldığı çalışmada v kanal ve çizgi çalışmaları ise devam ediyor.  

Son Güncelleme: 07.08.2015 11:14
Anahtar Kelimeler:
31 Köy Yoluna Neşter
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38