40 yaş üstü kadınlardan halk oyunları ekibi

İzmit Kadın Meclisi kadınların yaşamına fark katmaya devam ediyor.

40 yaş üstü kadınlardan halk oyunları ekibi

İzmit Kadın Meclisi kadınların yaşamına fark katmaya devam ediyor.

11 Şubat 2014 Salı 15:24
40 yaş üstü kadınlardan halk oyunları ekibi
 Kadın Meclisi tarafından 40 yaş üstü bayanlardan oluşan halk oyunları ekibi kuruldu. İzmit Kadın Meclisi üyelerinden oluşan 15 kişilik ekibin en genç üyesi 48 yaşında. Halk oyunları eğitmeni Azmi Yurtkulu nezaretinde çalışmalarını haftanın iki günü Belsa Plaza B Blokta gerçekleştiren kadınların performansı dikkat çekiyor.

İzmit Kadın Meclisi Başkanı Asuman Sert, “Kadınlar,  sürekli şiddet gören kadın, ezilmiş kadın, arka plana atılmış kadın olarak anılmak istemiyor. Bilakis başarı öyküleriyle, güzel çalışmalarla gündemde olmak istiyorlar. Amaç sıkıntıları yok saymak değil günlük koşturmacalar içinde bir mola vermek. İzmit Kadın Meclisi olarak iki yıl boyunca yaptığımız çalışmalarda kadınların ihtiyaç duydukları her alanda yanlarında olduk. Yeni kurduğumuz halk oyunları ekibimiz 8 Mart Kadınlar Gününde bir gösteri sunmak için yoğun şekilde çalışıyor. İzmit Kadın Meclisi olarak yaptığımız tüm çalışmalarda bizden desteğini esirgemeyen, bize yol açan İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’a teşekkürü bir borç biliriz. Uzun yıllar çocuk doktorluğu yapmasından gelen birikimle kadınları en iyi anlayan ve yaptığı kadın odaklı hizmetlerle kadınların hayatını kolaylaştıran bir belediye başkanına sahip olduğumuz için çok şanslıyız” dedi.

 

HAYALİM GERÇEKLEŞTİ

 

Halk oyunları ekinin üyelerinden Süheyla Doğan da “ Yıllardır  böyle bir hayalim vardı. Çocuklarımı teşvik ettim fakat olmadı. Konuyu İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’a ilettim. Sağ olsun O da  destek verdi ve böyle bir ekibi kurduk. Artık yılların özlemini bu ekip içinde giderecek olmanın heyecanı içindeyim” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 11.02.2014 15:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38