ADD BAŞKANLARINDAN DOĞAN’A ZİYARET

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, sivil toplum kuruluşlarını ağırlamaya devam ediyor.

ADD BAŞKANLARINDAN DOĞAN’A ZİYARET

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, sivil toplum kuruluşlarını ağırlamaya devam ediyor.

06 Temmuz 2015 Pazartesi 12:04
 ADD BAŞKANLARINDAN DOĞAN’A ZİYARET

 Kocaeli’ndeki Atatürk Düşünce Dernekleri (ADD) , İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarete Atatürkçü Düşünce Derneği Kocaeli Şube Başkanı Taylan Katak, İzmit Şube Başkanı Ahmet Kavas, Yahya Kaptan Şube Başkanı Yakup Gökçe, Derince Şube Başkanı Sefa Karahasan ve Körfez Şube Başkanı Erdem Erkut yer aldı.

 ÜLKENİN ZENGİNLİĞİ

 Çeşitli konularda karşılıklı görüş alış verişinde bulunulan ziyarette konuşan Başkan Doğan, sivil toplum kuruluşlarının ülkedeki demokrasinin daha da gelişmesi için önemli olduğunu belirterek” İzmit Belediyesi olarak bütün sivil toplum kuruluşlarına eşit mesafedeyiz. Ülkemizin zenginliği olan sivil toplum kuruluşlarıyla zaman zaman ortak projeler yapıyoruz. Toplumun yararına her türlü faaliyete imkanlarımız ölçüsünde destek olmaya çalışıyoruz” dedi. Doğan, Mustafa Kemal Atatürk’ün herkes için ortak bir değer olduğu vurgusunu yaparak, “O Türkiye Cumhuriyetinin kurucusudur. O’nun gösterdiği muasır medeniyetler hedefini aşmak için çalışıyoruz” şeklinde konuştu. ADD Başkanları da Doğan’ın çalışmalarından ve  derneklere bakış açısından memnun olduklarını söyledi.

Son Güncelleme: 08.07.2015 13:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38