banner28

ARAS; TSK iman ordusudur!

Yeniden Refah Partisi KOCAELİ il başkanlık divanı geçtiğimiz akşam İzmit’ de toplandı. Toplantı yaklaşık olarak iki saat devam etti.

ARAS; TSK iman ordusudur!

Yeniden Refah Partisi KOCAELİ il başkanlık divanı geçtiğimiz akşam İzmit’ de toplandı. Toplantı yaklaşık olarak iki saat devam etti.

05 Mayıs 2019 Pazar 14:25
ARAS; TSK iman ordusudur!

İl başkan yardımcılarının tam kadro katıldığı toplantıya Mehmet ARAS başkanlık yaptı.

Gündeme dair olağan konular konuşulduktan sonra, ramazan ayı içerisinde teşkilatlar tarafından yapılacak çalışmalar ele alınarak değerlendirildi.

Mahallelerde teşkilatlanma çalışmaları da görüşüldükten sonra başkanlık divanı toplantısına son verilerek il yönetim kurulu toplantısına geçildi.

İl yönetim kurulu toplantısında yüz kişilik il yönetim kurulunun tamamına yakınının hazır bulunduğu gözlendi.

Mehmet ARAS, il yönetim kuruluna hitaben; “içerisine girmek üzere bulunduğumuz ramazan ayının tüm insanlık alemine hayırlar getirmesinin yüce ALLAH’ tan niyaz ediyorum. Görüldüğü üzere ülkenin bir yanında bölücü örgüt kan dökmeye devam etmektedir. Terörle mücadelede şehit düşen kahramanlarınıza ALLAH’ dan rahmet diliyorum. Hiç şüphemiz yoktur ki, mekanları cennettir. Onlar bu vatanın asıl sahipleridir. Aslen denizci olan bir yüzbaşımız, kara ordumuza dahil olmuş ve bu mücadele de şehit düşmüştür. İşte bu asil kahramanlar bizlere bu milletin ne büyük bir millet olduğunu ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin iman ordusu olduğunu gösteriyor. Ne mutlu vatan için canla başla vazifeye atılanlara,

Öte yandan Yahudi terör devleti İsrail yine bir ramazan arefesinde, Filistin de kan dökmektedir. Bu sorunlar ancak Türkiye Cumhuriyeti Devleti öncülüğünde kurulacak yeni bir cihan düzeni ile mümkündür. İşte bu düzeni kuracak parti Yeniden Refah Partisidir.” Şekilde hitap etti.

İl yönetim kurulundan da çalışmalar hakkında görüş ve öneriler alındıktan sonra toplantıya son verildi.

Anahtar Kelimeler:
ARAS; TSKIman Ordusudur!
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38