BAŞKAN DOĞAN MAHALLERDEN ÇIKMIYOR

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan mahalleri karış karış dolaşıp, vatandaşları dinleyip, ihtiyaçları yerinde tespit etmeye devam ediyor.

BAŞKAN DOĞAN MAHALLERDEN ÇIKMIYOR

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan mahalleri karış karış dolaşıp, vatandaşları dinleyip, ihtiyaçları yerinde tespit etmeye devam ediyor.

15 Nisan 2015 Çarşamba 10:56
 BAŞKAN DOĞAN MAHALLERDEN ÇIKMIYOR
 Belediyenin teknik ekibiyle birlikte haftanın en az iki gününü mahallere ayıran Başkan Doğan’ın son olarak Kuruçeşme Kocatepe Mahallesi’ne giderek çeşitli incelemelerde bulundu. Bölgedeki cadde ve sokakların tek tek gezildi incelemede Doğan’a Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Polattimur, Hayrettin Ünlü, Başkan Vekili İbrahim Bulut ve daire müdürleri eşlik ederken, mahalle muhtarı Metin Günaydın da hazır bulundu.

5 YILDA BÜYÜK GELİŞİM

Vatandaşlarla teker teker konuşup, istek ve şikâyetlerini dinlediği Kocatepe Mahallesinde ki incelemesinde konuşan Doğan “ Geçtiğimiz dönem bölgemizde önemli hizmetlerimiz oldu. Bu dönemde yine çalışmalarımızı devam ettiriyoruz.  Sokaklarımızın üst yapısı, parklarımızın yeniden düzenlenmeleri, kapalı pazarımızın yeniden yapılması, spor tesislerimizin bitirilmesi, mahalledeki okulumuzun yeni binasının yapılması gibi çok sayıda hizmeti tamamladık. Yeni dönemimizde yine kaldığımız yerden devam ediyor, mahallemize yakışır hizmetler vermek için çalışıyoruz” dedi.

ŞEHİRLE BÜTÜNLEŞTİ

Kuruçeşme’nin son beş yılda ki değişimine de vurgu yapan Başkan Doğan “ Kuruçeşme’miz dönemimizde aldığı hizmetlerle merkezle olan hizmet açığını büyük ölçüde kapattı. Şuanda Kuruçeşme de, merkezinden mahalledeki diğer cadde ve sokaklarına kadar şehirle bütünleşen bir görüntü oldu.” şeklinde konuştu.

DOĞAN “ GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ”

“Yaptığımız hizmetlere rağmen yapacak daha çok işimiz var” diyerek sözlerine devam eden Doğan, bölgede mesire alanı, yeşil alan ve park konularında devam eden proje çalışmaları olduğunu belirtti. Caddelerin düzenlenmesi konularının da kendilerinin öncelikleri arasında olduğunu belirten Başkan Doğan, İzmit Belediyesi’nin şehirdeki ve bölgede ki çalışmalarının gece gündüz, hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Son Güncelleme: 15.04.2015 11:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38