BAŞKAN DOĞAN’A BÜYÜK SUPRİZ

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan için kızları ve belediye personeli tarafından organize edilen sürpriz doğum günü kutlaması Başkan Doğan’a duygusal anlar yaşattı

BAŞKAN DOĞAN’A BÜYÜK SUPRİZ

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan için kızları ve belediye personeli tarafından organize edilen sürpriz doğum günü kutlaması Başkan Doğan’a duygusal anlar yaşattı

21 Ağustos 2014 Perşembe 12:10
BAŞKAN DOĞAN’A BÜYÜK SUPRİZ
BELEDİYE EKİBİ TAM KADRO

Yoğun tempo içerisinde çalışan, gece gündüz ziyaretlerden ziyaretlere, toplantıdan toplantıya katılan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan yapılan sürpriz doğum günü kutlamasıyla duygusal anlar yasadı. Kızları Ece, Ayça ve Ayşe Ceylin'in birlikte organize ettiği sürpriz kutlamaya Belediye Başkan Yardımcıları, Danışmanlar, Koordinatörler ve Müdürler tam kadro olarak katıldı.

SUNUM İÇİN GİTTİ

Belediyenin toplantı salonunda gerçekleştirilen sürpriz kutlama, kendisine sunum yapacak olan birimin hazır olduklarını belirtmeleri üzerine Başkan Doğan’ın toplantı salonuna geçişi ve ‘ İyi Ki Doğdunuz’ sesleriyle başladı. Şaşkınlığını gizleyemeyen Başkan Doğan kızlarının kendisi için hazırlattığı doğum günü pastasını keserek poz verdi.  Organize edilen bu sürpriz karşısında mutluluğu gözlerinden okunan Başkan Doğan yaptıkları bu sürpriz için başta kızları olmak üzere tam kadro olarak katılan belediye yöneticilerine teşekkür etti.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Babası için yazmış olduğu mektubu kendisine veren Başkan Doğan’ın küçük kızı Ayşe Ceylin Baba Doğan’a duygusal anlar yaşattı. Belediye personeli adına Başkan Yardımcısı Mehmet Örgev, Başkan Doğan’ın doğum gününü kutlayıp, ailesiyle ve kendileriyle sağlık, sıhhat ve mutluluk içerisinde nice yıllar diledi. Kırsal Hizmetler Müdürü Erdoğan Alkan’ın Başkan Doğan için yazmış olduğu şiiri okumasıyla devam eden sürpriz kutlama, grubun günün anısına çektirdiği toplu fotoğrafla sona erdi. Çekilen bu fotoğraf bu özel anı ölümsüzleştirirken aynı zamanda belediye içerisinde ki birlik ve beraberliğin de fotoğrafı idi.

Başkan Doğan’ın yaşıyla ilgili yapılan tahminler ve keyifli espriler sürpriz doğum gününe farklı renkler kattı.

Son Güncelleme: 21.08.2014 12:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38