BAŞKAN DOĞAN’DAN ANLAMLI MESAJ

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 19 Eylül Şehitler ve Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı

BAŞKAN DOĞAN’DAN ANLAMLI MESAJ

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 19 Eylül Şehitler ve Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı

18 Eylül 2014 Perşembe 11:16
BAŞKAN DOĞAN’DAN ANLAMLI MESAJ
 Tarih boyunca bağımsızlığını ve özgürlüğünü korumak için omuz omuza mücadele eden ve zor şartlara rağmen zaferler elde eden milletin sahip olduğu vatan sevgisi ve istiklal ruhunun, tüm dünyaya örnek olduğunu ifade eden Başkan Doğan, “Bizler, aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde tarih sahnesinde millet olarak varlığımızı sürdürüyor ve bu vatan toprakları üzerinde onlardan aldığımız güç ve ilhamla, birlik ve bütünlük içinde hayatlarımızı devam ettiriyoruz. Bu bakımdan, şehit ve gazilerimize ne kadar dua etsek, ne kadar minnet ve şükran duysak azdır.

CANLARI PAHASINA GÖĞÜSLERİNİ SİPER ETTİLER 

Milletimizin Kurtuluş Savaşı sonucunda kazandığı eşsiz zaferde şehitlerimizin kanları kadar, gazilerimizin fedakârlık ve azimleri de büyük önem taşımaktadır. Türkiye Cumhuriyeti, işte o eşsiz zaferin sağlam temelleri üzerinde yükselmiştir. Ülkemizin bağımsızlığı, vatanının bölünmez bütünlüğü, milli birlik ve beraberliğimizin korunması uğruna üstün fedakârlıklar göstererek, canı pahasına göğsünü siper etmiş ve bunun nişanını gururla taşıyan gazilerimizin kahramanlıkları hafızalarımızdan silinmeyecek ve hiçbir zaman unutulmayacaktır. Bu anlamlı gün dolayısıyla başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, özgürlüğümüzün, bağımsızlığımızın, bölünmez bütünlüğümüzün simgesi olan gazilerimizi minnet, sevgi ve saygıyla selamlıyorum" dedi.

Son Güncelleme: 18.09.2014 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38