banner28
banner23
banner36

BAŞKAN DOĞAN’DAN SARISU KAMPINA ZİYARET

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan hafta sonu Kandıra Sarısu’daki Gençlik Kampı’na ziyarette bulunarak gençlerle keyifli bir gün geçirdi

BAŞKAN DOĞAN’DAN SARISU KAMPINA ZİYARET

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan hafta sonu Kandıra Sarısu’daki Gençlik Kampı’na ziyarette bulunarak gençlerle keyifli bir gün geçirdi

25 Ağustos 2014 Pazartesi 11:46
BAŞKAN DOĞAN’DAN SARISU KAMPINA ZİYARET
EĞLENİRKEN ÖĞRENİYORLAR

Başkan Doğan açıldığı ilk günden itibaren gençler tarafından büyük ilgi gören İzmit Belediyesi’ne ait Kandıra Sarısu’daki Gençlik Kampına geçtiğimiz hafta sonu ziyarette bulundu.

Tesisi gezen ve gençlerle uzun uzun sohbet eden Başkan Doğan ‘Genç Dostu bir Belediye ve Belediye Başkanı olarak gençlerimiz bizim için, ülkemiz için çok önemli, Gençlerimiz bu tesisimizde doğa ve denizle baş başa bir tatil yaparken aynı zamanda kamp süresince problem çözebilmeyi, uyumlu şekilde hareket edebilme becerisini ve takım oyunlarıyla, eğlenerek öğrenme fırsatını yakalıyor. Gençlerimizin kampımıza yoğun ilgisi bizleri çok mutlu ediyor. ’ dedi.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Başkan Doğan’ı aralarında gören gençler ve çocuklar, ‘ her türlü hizmetin ücretsiz olarak sağlandığı bu kamp sayesinde yaz tatilimizi en iyi şekilde değerlendiriyoruz. Bizlere böyle bir imkânı sunan Başkanımıza teşekkür ediyoruz.’ diyerek Başkan Doğan’la keyifli bir gün geçirdiler.

31 Ağustos tarihine kadar açık kalacak kamptan 12-18 yaş arası gençler ücretsiz yararlanabiliyor. Hafta içi ve hafta sonu gruplar halindeki kamp hafta içi hafta sonu aynı yoğunlukta devam ediyor.  Eşsiz doğası, kumu ve denizi ile gençlerin büyük ilgisini gören kampta masa tenisi, satranç, deniz bisikleti, kano gezintisi, doğa yürüyüşleri, yüzme ve bisiklet gibi çeşitli aktiviteler yapılıyor.

Son Güncelleme: 25.08.2014 11:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38