banner28
banner23
banner36

BAŞKAN DOĞAN’IN REGAİP KANDİLİ MESAJI

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Regaip Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı.

BAŞKAN DOĞAN’IN REGAİP KANDİLİ MESAJI

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Regaip Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı.

22 Nisan 2015 Çarşamba 11:02
BAŞKAN DOĞAN’IN REGAİP KANDİLİ MESAJI
 Doğan mesajında şu görüşlere yer verdi,  “Kandiller, insanların kalplerini birbirine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, kardeşlik ve dayanışma duygularını artıran, ruh dünyalarının aydınlanmasına vesile olan çok özel geceler gecelerdir. İslam dininde mübarek sayılan Üç Ayların müjdecisi olan Regaip Kandilinin de bu anlamda, toplum hayatımızda çok özel bir önemi ve vazgeçilmez bir yeri vardır

KALPLERİMİZİ BİRBİRİMİZE YAKLAŞTIRAN GECE

 İnsanlarımızın, Yaradan’a daha derin bir şükür imkânı bulacağı bu özel gecede, muhabbetin, sohbetin, kaynaşmanın artmasını temenni ediyorum. Yardımlaşma, dayanışma hislerinin hayır ve iyiliklerin artarak yoğunlaştığı bu güzel günlerde başta şehrimiz ve ülkemiz olmak üzere tüm dünyada kardeşlik ve huzurun hakim olması için dua edelim. Maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı bu anlamlı gecenin, sevgi ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, vatandaşlarımızın mübarek “Regaip Kandilini’ en içten dileklerimle kutluyor, ülkemize, milletimize ve tüm dünyaya barış ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.

Son Güncelleme: 22.04.2015 11:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38