Başkan Eryarsoy’dan İzmit SKM’ye ziyaret

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ve İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Halit Çokan, İzmit İlçe Başkanı Av. Ali Güney ile birlikte ilçe SKM ekibini ziyaret etti

Başkan Eryarsoy’dan İzmit SKM’ye ziyaret

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ve İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Halit Çokan, İzmit İlçe Başkanı Av. Ali Güney ile birlikte ilçe SKM ekibini ziyaret etti

15 Şubat 2019 Cuma 13:27
Başkan Eryarsoy’dan İzmit SKM’ye ziyaret

 

 

AK Parti İzmit İlçe SKM 31 Mart yerel seçimleri için hedefine kilitlenmiş halde çalışmalarına devam ediyor. Her gün eş zamanlı olarak birçok mahallede düzenledikleri programlarla, yaklaşan seçim sürecinin önemi vatandaşlara anlatılıyor. Sahada yapılan çalışmalarda, halktan olumlu tepkiler alan AK Partililer, heyecanla seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda; İlçe Başkanı Av. Ali Güney ve SKM ekibini parti binasında ziyaret eden İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ile İl SKM Başkanı Halit Çokan, SKM çalışmaları hakkında bilgi aldı ve fikir alışverişinde bulundu.

 

‘İSTİKRAR VE GÜVEN ORTAMI DEVAM EDECEK’

31 Mart yerel seçimleri için yoğun tempoda çalışmalarına devam ettiklerinin bilgisini veren Başkan Güney, “Hedeflerimize ulaşmaya az kaldı, baharla birlikte sadece havalarda değil, yüreklerde de bir ferahlık, bir sıcaklık ve bir sevinç iklimine kavuşacağız. Bunun için 31 Mart seçimlerinin istikrar ve güven ortamının devamına hizmet edecek şekilde sonuçlanacağından eminiz. Teşkilatımızın her kademesi, bu işe gönlünü koydu ve İzmit’te gönül belediyeciliğini devam ettirmek adına var gücüyle mücadele ediyor. İzmit’te ulaşmadık vatandaş bırakmıyoruz” kullandı.

 

‘İZMİT TEŞKİLATIMIZA GÜVENİYORUM’

İl Başkanı Abdullah Eryarsoy da konuşmasında, “İzmit teşkilatlarımıza güveniyorum. İlçe Başkanımız Ali Güney önderliğinde, her seçim olduğu gibi yine başarı çıtası daha da yukarılara taşınacaktır. Bu süreçte, gönülden, özveriyle ve fedakarca çalışan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Ülkemizin beka mücadelesi verdiği bu süreçte teşkilatımızın her kademesine büyük görevler düşüyor. İzmit teşkilatımızın da bu sorumluluklarının bilincinde ve başarıyla çalıştıklarına inancım sonsuz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38