banner28
banner23
banner36

Başkan Hürriyet “Başarmak mümkün mü” adlı konferansta konuştu

CHP Başiskele İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği “Başarmak mümkün mü” konulu konferansta İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel başarı hikayelerinden bahsederek başarmanın mümkün olduğunu ifade ettiler

Başkan Hürriyet “Başarmak mümkün mü” adlı konferansta konuştu

CHP Başiskele İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği “Başarmak mümkün mü” konulu konferansta İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel başarı hikayelerinden bahsederek başarmanın mümkün olduğunu ifade ettiler

18 Şubat 2020 Salı 22:45
Başkan Hürriyet “Başarmak mümkün mü” adlı konferansta konuştu

CHP Başiskele İlçe Başkanlığı, Yeniköy’de bulunan Yeniköy Kültür Merkezi’nde “Başarmak mümkün mü” konulu konferans düzenledi. Konferansa konuşmacı olarak İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel katıldı. Konferansta başarı hikâyelerinden bahseden Hürriyet ve Yüksel’e CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve CHP Başiskele İlçe Başkanı Anıl Acurman teşekkür belgesi takdim etti. 

HİÇBİR BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR

Konferansta ilk olarak konuşan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Belediye başkanlığı sürecini anlatırken, “Hiçbir başarı tesadüf değildir. Bu göreve de tesadüfen seçilmedik. Çünkü biz aile kültürünü doğduğumuz mahallemizden aldık. Ben Kartal’da doğdum büyüdüm. Bu yüzden Kartal benim ailem diyorum. Siyasi geçmişimde ve belediye başkanı olduğumdan beri her zaman ben daha iyisini yapabilirim diye düşündüm. Ben kendime tesadüfen bu hedefi koymadım. Yapabileceğime başarabileceğime inandığım için bu hedefi koydum. Çünkü ben belediye başkan yardımcılığı yaptığım dönemde insanların sorunlarını çözdüğümde hem onları mutlu ediyordum, hem kendim çok mutlu oluyordum” dedi.   
 

AZİMLİ VE KARARLI OLMAK GEREKİYOR

Konuşmalarına devam eden Başkan Hürriyet, “Onun haricinde bir diğer etken çalışmaktır. Çalışmadan, emek vermeden ve uğraşmadan hiçbir şey olmuyor. Azimli ve kararlı olmak gerekiyor. Hedefe giden yolda ki kararları doğru vermek gerekiyor. İnanarak çıktığımız yolda samimiyetimizi asla kaybetmememiz gerekiyor” şeklinde konuştu. 

YA YAPACAKSIN, YA YAPMAYACAKSIN

Başkan Hürriyet, “Ben deneme yanılma yöntemlerini pek sevmiyorum. Herkesin kendi düşüncesi vardır. Fakat benim hayatımda şöyle bir ilke var. Ya yapacaksın, ya yapmayacaksın. Bunun içinde korkmayacaksın. Korkuyorsan yapmayacaksın. Yapıyorsan korkmayacaksın. O yüzden de deneme yanılma değildir hayat. Ya yapacaksın kararlılıkla ya da hiç başlamayacaksın. Belki de bize ilham veren bir faktördür diye düşünüyorum” şeklinde konuştu. 

EMİN OLAN BAŞARMAK MÜMKÜN

Başkan Hürriyet konuşmalarının devamında, “Başarı bir yolculuktur bir varış noktası değildir. Başarı çok uzun bir yolculuk. Sonu yok aslında, bir serüven. Bize ilham veren şeylerin yanı sıra başarmak istiyorsak aklımızdan ve düşüncelerimizden çıkarmamız gereken bazı şeyler olduğunu düşünüyorum. Örneğin kendi kendine engel olmamak gibi. Korkulara kapılmamak, stresten uzak durmamak ya da başarı adımlarından sizi geriye düşüren faktörler olduğunda onlardan uzaklaşmak gibi çoğaltılabilir. Son olarak şunu söylüyorum. Başarmak mümkün mü? Bence fazlasıyla mümkün kendinize inanın, bize inanın emin olun başarmak mümkün” diyerek sözlerine son verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38