banner28

Başkan, İzmit mahalle muhtarlarıyla buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmitli muhtarların sıkıntılarını ve taleplerini dinledi

Başkan, İzmit mahalle muhtarlarıyla buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmitli muhtarların sıkıntılarını ve taleplerini dinledi

25 Şubat 2014 Salı 13:30
Başkan, İzmit mahalle muhtarlarıyla buluştu

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu İzmit’teki mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Başkan Karaosmanoğlu muhtar ve muhtar adayları ile ilçenin ve kentin geleceğine yönelik istişare yaptı. 

 

BİRBİRİMİZİ KIRMADAN

Antikkapı Restaurant’ta gerçekleşen buluşmaya Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’nun yanı sıra  Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz  da katıldı. Başkan Karaosmanoğlu, halka en yakın hizmet birimlerinin muhtarlıklar olduğunu söyleyerek “İzmit’teki gelişmelerde katkınız payınız ve emeğiniz var. Yeni dönemde de böyle olacak. Bütün muhtar adaylarına seçimlerde başarılar diliyorum. Birbirimizi kırmadan centilmence bir yarış olması en büyük temennim’’ dedi.

 

10 MUHTARA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Mehmet Ali Paşa Mahalle Muhtarı Mehmet Kanpara  da Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür ederken okuduğu şiir ile muhtarlığa veda etti. Öte yandan 2014 yerel seçimlerinde muhtarlığa yeniden aday olmayacak olan Bağlıca Köyü Mahalle Muhtarı Erol Şengün, Turgut Mahallesi Muhtarı Fevzi Kocaman, Mehmet Ali Paşa Mahalle Muhtarı Mehmet Kanpara, Yenişehir Mahalle Muhtarı Ahmet Belhan, Yahya Kaptan Mahalle Muhtarı Haluk Akgün, Malta Mahalle Muhtarı Mustafa Yavuz, Kuruçeşme Kocatepe Mahalle Kemal Çelebi, Alikahya Atatürk Mahalle Muhtarı Cemil Marul, Tepecik Mahalle Muhtarı Necmettin Önen’e Başkan Karaosmanoğlu tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Son Güncelleme: 25.02.2014 13:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38