Başkanlardan İzmit esnafına teşekkür ziyareti

Başkanlar Karaosmanoğlu ve Doğan, İzmit merkezde esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla sohbet etti.

Başkanlardan İzmit esnafına teşekkür ziyareti

Başkanlar Karaosmanoğlu ve Doğan, İzmit merkezde esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla sohbet etti.

18 Nisan 2014 Cuma 11:07
Başkanlardan İzmit esnafına teşekkür ziyareti


Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit merkezde esnaf ziyareti yaparak desteklerinden dolayı teşekkür etti. AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz’ın da eşlik ettiği başkanlar, alışverişe çıkan vatandaşla sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

 
HİZMETLER DEVAM EDECEK

İzmitli hemşerilerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, önümüzdeki dönemde de İzmit’te güzel hizmetler yapacaklarını söyledi.

 

DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR

Esnaf ziyareti yaparken ilçe sakinleriyle de sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, Kocaelililerin yerel seçimlerde gösterdiği destekten oldukça memnun olduğunu dile getirdi. Başkan Karaosmanoğlu, “İzmit’e yaptığımız hizmetler devam edecek. Kocaeli’mizi, İzmit’imizi kalkındırmak için her şeyi yapacağız” dedi.

 

HALKIMIZ “HİZMETLER DEVAM ETSİN” DEDİ

İzmit halkının hizmetlerin devamından yana karar aldığını belirten İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ise, “Halkımızın tekrardan bize verdiği bu emaneti en iyi şekilde hizmet ederek kullanacağız. İlgi ve teveccühleri için teşekkür ederim” diye konuştu.

Son Güncelleme: 18.04.2014 11:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38