banner28
banner23
banner36

BAYRAMLAR, BİRLİK VE BERABERLİĞİN SİMGESİDİR

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı

BAYRAMLAR, BİRLİK VE BERABERLİĞİN SİMGESİDİR

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı

02 Ekim 2014 Perşembe 12:43
BAYRAMLAR, BİRLİK VE BERABERLİĞİN SİMGESİDİR
 Bayramların kardeşlik ve dostluk bağlarını canlı tutan çok özel günler olduğuna vurgu yapan Başkan Doğan, “İnsanların dargınlık ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak birbirine yaklaştığı, insan ilişkilerinin güçlendiği, yoksulların gözetildiği, komşuların ve akrabanın unutulmadığı bayramlar, insanı insan yapan değerlerin yaşatılarak dostluk ve kardeşliğin gelişmesine, yardımlaşma ve dayanışma duygusunun toplumda yerleşip güçlenmesine vesile olmuştur” dedi. 

ZİYARETLERİ İHMAL ETMEYİN

Bayramların huzur ve sevgi dolu günler olduğuna dikkat çeken Başkan Doğan “Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştiren, rahmet ve bereket dolu bu günlerde gelenek ve göreneklerimize sahip çıkmalı ve bayram havasını yaşatmalıyız. Büyüklerimizi, hastalarımızı ziyaret etmeyi ve çocuklarımızı sevindirmeyi ihmal etmemeliyiz. Paylaşma ve yakınlaşmanın doruğa çıktığı bu müstesna günlerde dargınlıklarımızı unutmalı ve ona göre davranmalıyız” şeklinde konuştu. 

SAĞLIĞINIZA DİKKAT EDİN 

Kurban Bayramının aynı zamanda bol etli sofralar demek olduğuna dikkat çeken Başkan Doğan “etleri dinlendirmeden tüketmemeye dikkat edelim. Aşırı yağlı et tüketmekten, ete yüklenmekten lütfen kaçınalım. Ehil olmayanların kurban kesmelerine lütfen müsaade etmeyin. Parklarda, yol kenarlarında, kamuya açık alanlarda; şehrimize, ülkemize, medeniyetimize yakışmayan görüntülerin oluşmasına izin vermeyelim. Kurbanlarımızın veteriner kontrolünden geçtiğinden, sağlıklı olduğundan emin olalım. Resmi kurumların denetiminde olan ve belediyelerimizin sağladığı kurban kesim yerlerini tercih edin” diyerek vatandaşları uyardı. 

Kurban Bayramı’nın tüm dünyada barış, huzur ve kardeşliğe vesile olmasını temenni eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan “tüm milletimizin ve İzmitlilerin mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyor, sevdikleriyle birlikte mutlu ve huzurlu nice bayramlar diliyorum” dedi.

Son Güncelleme: 03.10.2014 10:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38