banner28

Bekirpaşa'da Motor Kazası

Bekirpaşa mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, motosiklet ile otomobil çarpıştı.

Bekirpaşa'da Motor Kazası

Bekirpaşa mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, motosiklet ile otomobil çarpıştı.

10 Temmuz 2015 Cuma 12:00
 Bekirpaşa'da Motor Kazası

 Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü, iddialara göre 15 dakika ambulans bekleyince vatandaşlar duruma tepki gösterdi

Edinilen bilgilere ve iddialara göre; akşam saat 00.30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, Yunus Demir isimli şahıs, kendi kullandığı 41 SD 839 plakalı motosiklet ile İzmit Bağdat Caddesi üzerinde seyir halinde iken, Demiryolu Sokak üzerinden yola çıkmakta olan 41 KP 247 plakalı otomobille çarpıştı.

2 AMBULANS BİRDEN

Kazada motosiklet sürücüsü bir tarafa motosikleti bi başka tarafa fırladı. Kazayı gören vatandaşlar hemen caddeye koşup yaralı olan motosiklet sürücüsüne müdahalede bulundu. Bir diğer yandan da 112 ve polis ekiplerine haber verildi. Ancak aradan geçtiği sürülen 15 dakika bölgedeki insanları “ kent merkezindeki bir kazaya nasıl olurda ambulans 15 dakiakda gelemez” şeklinde adeta isyan ettirdi. Vatandaşlar 112 istasyonunu birkaç defa daha arayıp tepki gösterdi. Bunun üzerine bölgeye 2 ambulans birden aynı anda geldi. Yaralı vatandaşların yardımı ile ambulansa koyarak Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılırken, polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

 

Son Güncelleme: 12.07.2015 14:34
Anahtar Kelimeler:
KazasıMotor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38