Büyük zaferin ruhu İzmit’te yaşatılacak

Çanakkale Sergisi yarın Atatürk Evi’nde açılıyor

Büyük zaferin ruhu İzmit’te yaşatılacak

Çanakkale Sergisi yarın Atatürk Evi’nde açılıyor

14 Mart 2022 Pazartesi 10:19
Büyük zaferin ruhu İzmit’te yaşatılacak

İzmit Belediyesi 18 Mart Çanakkale Zaferi anma günü etkinlikleri kapsamında “107 Yıllık Zafer: Çanakkale Geçilmez” sergisini yarın Atatürk Evi’nde İzmitlilerle buluşturuyor

İzmit Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 107’nci yılında bir dizi anma programı gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde “107 Yıllık Zafer: Çanakkale Geçilmez” sergisi yarın İzmitlilerle buluşuyor. Çanakkale ruhu zaferin 107’nci yılında İzmit’e taşınırken Çanakkale cephelerinde kullanılan askeri obje ve görseller 2 ay boyunca Atatürk Evi’nde sergilenecek. 

TÜM İZMİTLİLER DAVETLİDİR

 “107 Yıllık Zafer: Çanakkale Geçilmez” sergisi 15 Mart Salı günü (Yarın) saat 14.00’te kapılarını ziyaretçilerine açıyor. Kutlu zaferin hatıralarıyla Çanakkale ruhunu yaşatmaya hazırlanan sergide obje zenginliğinin yanı sıra lightbox ve sinevizyon gösterileri de gerçekleştirilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38