banner28
banner23
banner36

Büyükakın yapılan çalışmaları inceledi

Büyükşehir tarafından Outlet Center’ın arkasındaki alanda yapılan sahil düzenlemesi çalışmaları, Genel Sekreter Büyükakın tarafından incelendi

Büyükakın yapılan çalışmaları inceledi

Büyükşehir tarafından Outlet Center’ın arkasındaki alanda yapılan sahil düzenlemesi çalışmaları, Genel Sekreter Büyükakın tarafından incelendi

18 Ağustos 2015 Salı 10:51
Büyükakın yapılan çalışmaları inceledi
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, İzmit sahilinin doğu ucundaki  Outlet Center’ın arkasında Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmakta olan sahil düzenlemesinde incelemede bulundu. Genel Sekreter Büyükakın, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanı Cenan Turan ve teknik personelden yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
SEYİR KULELERİ YAPILIYOR
300 bin metrekare yeşil alanın kentimize kazandırılacağı, önemli bir sosyal alan için çalışmaların yapıldığı sahil düzenlemesinde, seyir tepeleri de yer alacak. Göçmen kuşların seyredilebileceği seyir kuleleri ve yeşil alan düzenlemeleriyle yapımı tamamlandığında plaj yolu sahiliyle birleşecek 16 kilometrelik sahil şeridi oluşacak.
 YOL VE OTOPARK YAPIMI ÇALIŞMALARI YAPILIYOR
Aydınlatma ve piknik alanlarının yanı sıra birçok sosyal donatının kurulacağı doğal hayatın korunması için titiz çalışmaların yapıldığı sahil şeridinde göçmen kuşlar için de bambu ormanları yapıldı. Bu sayede güvenli ve sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleri sağlanan göçmen kuşların bu bölgede üremeleri de sağlanacak. Seyir tepelerinden seyredilecek göçmen kuşların doğa fotoğrafçıları içinde önemli bir mekân olması bekleniyor. Bölgeye ulaşımın sağlanması için yeni yol yapım çalışmaları ve otopark yapılması çalışmaları da yürütülüyor.

Son Güncelleme: 21.08.2015 13:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38