banner28
banner23
banner36

CHP BAŞKANI KÜÇÜKKAYA ÖNCE İZMİT’İ TANISIN

CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya’nın Şelale Park projesinin bölge esnafını olumsuz etkilediğine dair yaptığı açıklamalarına İzmit Belediyesi’nden cevap geldi

CHP BAŞKANI KÜÇÜKKAYA ÖNCE İZMİT’İ TANISIN

CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya’nın Şelale Park projesinin bölge esnafını olumsuz etkilediğine dair yaptığı açıklamalarına İzmit Belediyesi’nden cevap geldi

10 Ekim 2014 Cuma 16:03
CHP BAŞKANI KÜÇÜKKAYA ÖNCE İZMİT’İ TANISIN
 İzmit Belediyesi Başkan Koordinatörü ve aynı zamanda Belediye Meclis Üyesi olan İbrahim Elgin tarafından yapılan açıklamada “değerli CHP İlçe Başkanımız İzmit’i sadece CHP İlçe binasının bulunduğu bölgeden ibaret zannediyor herhalde“ dedi.

 

İZMİT’İ TANIMIYOR

 

Mehmet Ümit Küçükkaya’nın yeni ilçe başkanı olduğu için İzmit’i tanımadığı belirten Elgin  “neden böyle söylüyorum, şelalenin olduğu yerin eski halini bilse gidip ne orada bir fotoğraf verir; ne de böyle bir söylemde bulunur.  Burası senelerce mezbelelik bir haldeyken İzmit Belediyesi olarak şelale projesini hayata geçirmek istediğimizde o zamanki CHP meclis üyeleri şelalenin yapımına karşı çıkmıştı. Fakat bittikten sonra şelalenin karşısında oturup çaylarını yudumladılar. Maalesef CHP’li arkadaşların güzellikleri geç algılama problemleri var.

 

GÜZEL BAKAN GÜZEL GÖRÜR

 

 CHP hep böyle.  Bu arkadaş yeni ilçe başkanı olduğu için buranın mezbelelik bir şekilde kalması bölgeden geçen insanların, orada yapılan yanlış işlerin korkusundan yollarını değiştirdikleri günleri bilmez. O günleri meclis üyesi arkadaşlarına sorsun, onlar kendisine açıklasınlar. Bilmiyorlarsa görüntülü olarak bölgenin eski halini biz kendilerine iletebiliriz. Eskiden geçmeye korkulan yerlerde şimdi evlenecek çiftler hayatlarının en özel anlarının fotoğraflarını çektiriyorlar. Çünkü kendileri hiç bir zaman İzmit’te yapılan güzellikleri görmediler, ya da görmek istemediler.  Ancak güzel bakan güzel görür.

 

ÖĞRENECEĞİ ÇOK ŞEY VAR

 

İzmit Belediyesi olarak şehrimize önemli ölçüde değer katan bu projeyi gerçekleştirirken hem İzmit halkını, hem de bölgedeki esnafı düşünerek hareket ettik.  Belediye Başkanımızın bölgeyi ziyaretinde bütün esnaflarımız kendisine defalarca teşekkür etmişlerdi.  Biz eskiden Başbakanlık önünde esnafın yazar kasa attığı günleri iyi biliriz. İzmit’te 2014 yılı içerisinde  açılan işyeri sayısı 574 iken, aynı tarih itibariyle kapanan işyeri sayısı 57  dir.  Kendisinin İzmit’i gezip, neler yapıldığını görüp öğreneceği çok şey var” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 12.10.2014 12:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38