Çocuk hakları okulu örnek gösterilecek

İzmit Belediyesi tarafından Yenişehir Mahallesi’nde faaliyete geçirilen Çocuk Hakları Okulu, diğer belediyelere örnek gösterilecek.

Çocuk hakları okulu örnek gösterilecek

İzmit Belediyesi tarafından Yenişehir Mahallesi’nde faaliyete geçirilen Çocuk Hakları Okulu, diğer belediyelere örnek gösterilecek.

16 Şubat 2014 Pazar 09:48
Çocuk hakları okulu örnek gösterilecek
 TBMM İnsan Hakları Alt Komisyon Başkanı Konya milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, üyeler Ağrı milletvekili Mehmet Kerim Yıldız, Malatya milletvekili Veli Ağababa ve Adana milletvekili Murat Bozlak Türkiye’de ilk olan İzmit Belediyesi Çocuk Hakları Okulu’nu ziyaret ederek Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’dan detaylı bilgi aldılar.

 

ÇOCUK DOSTU BELEDİYE

 

Başkan Doğan, Çocuk Hakları Okulu’nda yaptığı açıklamada” çocuklar büyüklerin minyatürü değildir. Çocuklar kendilerine has özellikleri olan, duygu ve düşünceleri olan,  kendilerine göre gerçekleri olan bir bireydir. İzmit Belediyesi çocuk dostu bir belediyedir. Çocuklarımız için havuzlar kuruyoruz, bisiklet kullanmayı öğretiyoruz, bisiklet durakları, bisiklet yolları yapıyoruz. Binlerce çocuğumuza bisiklet dağıtıyoruz. Her çocuğun bisikleti olsun istiyoruz. Çocuklar için 4 ayrı yerde cep sineması kurduk. Çocuklarımızı  tiyatroyla tanıştırıyoruz. Onlarca okulda çocuklarımız çok daha iyi şartlarda eğitim alsınlar diye çok amacı salonlar yaptık” dedi.

 

HAYRAN OLDULAR

 

Çocuk Hakları Okulunu ziyaret eden TBMM İnsan Hakları Alt Komisyon Başkanı Konya milletvekili Ayşe Türkmenoğlu da” Örnek bir çalışma. Diğer belediyelere İzmit Belediyesi’nin yaptığı bu çalışmayı anlatacağım. Burayı örnek alsınlar. Çok güzel bir projeyi hayata geçirmişler. İnsan haklarını sonradan öğretmek çok zor. Çocuklara kendi haklarını  bu yaşta öğretmek çok önemli.  Belediye Başkanımıza duyarlılığından dolayı teşekkür ederim. İnsan haklarının ihlal edilmediği bir dünya için çalışalım” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 16.02.2014 09:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38