Çocukların Yaktığı Ateş Üç Evi Kül Etti

İzmit'te çocukların ısınmak için yaktığı ateş üç evi kullanılamaz hale getirdi.

Çocukların Yaktığı Ateş Üç Evi Kül Etti

İzmit'te çocukların ısınmak için yaktığı ateş üç evi kullanılamaz hale getirdi.

28 Aralık 2015 Pazartesi 16:09
 Çocukların Yaktığı Ateş Üç Evi Kül Etti

 İzmi'te çocukların ısınmak için yaktığı ateş üç evi kullanılamaz hale getirdi. Yangın nedeniyle evlerde yaşayan 30 kişinin mağdur olduğu kaydedildi.

Yenimahalle Senem Sokak üzerinde bulunan Celal Akkuş’a ait evin önünde, çocuklar ısınmak için ateş yaktı. Hurdacılık yapan ailenin bahçede biriktirdiği tahta paletler ve hurdalar aniden alev aldı. Bahçede bulunan çocuklar ve yakınları yangını söndürmeye çalıştıysa da başarılı olamadı. Bunun üzerine yangın itfaiye ekiplerine haber verildi.

Olay yerine kısa sürede ulaşan itfaiye ekipleri, ev sahipleri ile birlikte yangına müdahalede bulundu. Çocukların ateşle oynaması sonucu çıkan yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Ancak Celal Akkuş ile çocukları Murat ve Suat Akkuş’a ait bitişik evler yangın nedeniyle büyük hasar gördü. Olayda herhangi bir can kaybı yaşanmazken, 3 hanede yaşayan çocuklar ile birlikte toplam 30 kişi mağdur oldu.

Ayrıca yangında itfaiye ekipleri kafes içerisinde bir muhabbet kuşunu da yangından son anda kurtardı.

Son Güncelleme: 30.12.2015 12:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38