banner28

Detaylı otopsi raporu cinayet dedi

31 Mayıs akşamı Suadiye’de göğsünden vurulmuş halde kaldırıldığı hastanede yaşamını kaybeden Volkan Öner’in ölümündeki belirsizlik kalktı. Detaylı otopsi raporuna göre, 22 yaşındaki Volkan Öner öldürüldü

Detaylı otopsi raporu cinayet dedi

31 Mayıs akşamı Suadiye’de göğsünden vurulmuş halde kaldırıldığı hastanede yaşamını kaybeden Volkan Öner’in ölümündeki belirsizlik kalktı. Detaylı otopsi raporuna göre, 22 yaşındaki Volkan Öner öldürüldü

10 Ocak 2016 Pazar 11:53
 Detaylı otopsi raporu cinayet dedi

31 Mayıs 2015 gecesi Kartepe Suadiye Çepni Mahallesi Nazif Okumuş Caddesi üzerinde gece geç saatlerde 6 arkadaşıyla birlikte yürüyen 22 yaşındaki Volkan Öner Beşevler Camii önünde göğsüne gelen tek kurşunla vurulmuş ve kaldırıldığı hastanede yaşamını kaybetmişti. Olayın cinayet mi intihar mı olduğu belirlenememiş ve Öner’in ölümü kayıtlara şüpheli ölüm olarak geçmişti. Yaşanan bu şüpheli ölüm olayının aydınlanabilmesi için İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri tarafından özel bir ekip kurulmuştu. Özel ekip tüm delilleri toplayarak olayla ilgili titiz bir çalışma yürüttü.

 

CİNAYET OLDUĞU KESİNLEŞTİ

Volkan Öner’in şüpheli ölümündeki belirsizlik otopsi raporuyla netlik kazandı. Otopsi raporuna göre; Volkan Öner’in ölüm olayının cinayet olduğu kesinleşti. Raporda, “Ateşli silahın uzak atış olarak tespit edilmesi nedeniyle maktulün kendisini göğsünden vurmasının mümkün olmayacak şekilde zor olacağı, tüm şüphelilerin maktulü birlikte öldürdüğü konusunda dava açmaya yetecek şüphenin oluştuğu” ifadelerine yer verilerek olayla ilgili şüpheliler hakkında kasten adam öldürmek şüphesiyle dava açılacağı belirtildi. Olayla ilgili olarak Ö.Ç, A.S, A.Ç. R.K, K.B. şüpheli olarak yargılanacak. Volkan Öner cinayetinin ilk davası 16 Şubat’ta görülecek.

 

YARDIMA GİTTİ, ÖLDÜRÜLDÜ

22 yaşında cinayete kurban giden Volkan Öner’in babası Cemil Öner, oğlunun yardıma çağrıldığı yerde öldürüldüğünü söyleyerek, “Oğlumun arkadaşı M.Ç. oğlumun samimi olduğu arkadaşıydı. 1 gün önce düğünde kavga çıkmış. Onun için oğlumu o gün yardıma çağırmışlar. M.Ç. oğlumu arayıp ‘gel’ demiş. Oğlum da çalıştığı bardan çıkıp gelmiş. Diğer çocuklarla pek samimi değil. Oraya yardım amaçlı gelmiş. Ama o gidecekleri olaya gitmeyip başka yere gitmişler. Orada arlarında sorun yaşanmış. Yardıma giden oğlum orada can verdi” dedi.

 

Son Güncelleme: 11.01.2016 12:29
Anahtar Kelimeler:
Volkan Öner
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38