banner28
banner23
banner36

Doğan, asker uğurladı

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, vatandaşların sevincine de üzüntüsüne de ortak olmaya devam ediyor. Başkan Doğan son olarak Yuvam Akarca’da asker uğurlamasına katıldı.

Doğan, asker uğurladı

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, vatandaşların sevincine de üzüntüsüne de ortak olmaya devam ediyor. Başkan Doğan son olarak Yuvam Akarca’da asker uğurlamasına katıldı.

11 Mart 2014 Salı 11:46
Doğan, asker uğurladı
 Yuvam Akarcada oturan Fikriye- Mustafa Akyüz çiftinin 94-1 tertip  olarak Ankara Etimesgut’da vatani görevini yapacak olan oğulları  Murat’ın asker eğlencesine katılan İzmit Belediye Başkanı”  askerlik her Türk gencinin onurlu vazifesidir Bu vatana hizmet edenlerin unutulmaması ve genç nesillere aktarılması gerektiğine inanıyorum.

 

BİZE HAS ÖZELLİK

 

 Dünyanın hiçbir yerinde çocuklarını davul zurna eşliğinde askere  gönderen yoktur. Bu  sadece biz Türkler has bir özelliktir. İzmit Belediyesi olarak milli manevi değerlere her zaman büyük önem veriyoruz. Toplumun her kesiminin tarihi değerlerimizi öğrenmeleri için çalışıyoruz. Şimdiye kadar İzmit’te yapılmayanları yaparak tarih bilincinin yerleşmesini sağladık.

 

DEĞERLERE SAHİP ÇIKAN  BELEDİYE

 

 

Kınalı Asker Parkı ile Çanakkale ruhunu, Yahya Kaptan Anıtı ile Kuvayi Milliye ruhunu, Sarıkamışlılar Anıt ve Hatıra Ormanı ile Sarıkamış Şehitlerini, Kore ve Kıbrıs Anıtı ile Kore şehitlerimizi, Servetiye Siperleri ile Kurtuluş Savaşı’mızı, Milli Kimlik ve Direniş Anıtı ile Trakya ve Balkanlarda verdiğimiz mücadeleyi çocuklarımıza öğretiyoruz. Mehteran ile atalarımızdan gelen enerjiyi yeni nesillere aktarıyoruz. Bu yöndeki çalışmalarımız artarak devam edecektir. Vatani görevine uğurladığımız Murat kardeşimize de  şimdiden hayırlı teskereler diliyorum” dedi. Akyüz ailesi de Başkan Doğan’a mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayıp sevinçlerine ortak olduğu için teşekkür ettiler.

Son Güncelleme: 11.03.2014 11:48
Anahtar Kelimeler:
DoğanAskerUğurladı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38