Doğan, aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Şehitler Haftası nedeniyle basın açıklaması yaparak, aziz şehitlerimize rahmet diledi.

Doğan, aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Şehitler Haftası nedeniyle basın açıklaması yaparak, aziz şehitlerimize rahmet diledi.

14 Nisan 2014 Pazartesi 13:20
Doğan, aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun

Açıklamasında huzur ve güvenle yaşanılan vatan için hiç düşünmeden canlarını feda eden tüm şehitleri rahmet ve minnetle anan Doğan, Türk milletinin, hür ve müstakil yaşama kararlılığının tarih boyunca en güç şartlar altında dahi sergilendiğini, fedakârlığıyla, vatanseverliğiyle gurur duyulan zaferlere imza attığını belirtti.

 

DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BİR DESTAN YAZILMIŞTIR.

 

Başkan Doğan ayrıca, Kurtuluş Savaşı'nda kahraman askerlerimizin, kendisinden sayı ve teçhizat bakımından kat ve kat güçlü düşman askerlerine karşı verdiği onurlu mücadeleye tarihin şahit olduğunu da belirterek şunları söyledi: "Mukaddes vatan toprakları için, canlarını seve seve vererek; bir milletin kaderini değiştiren, vatanımızı, istiklalimizi, sarsılmaz inançları, eşsiz cesaretlerine borçlu olduğumuz, aziz şehitlerimiz dünyada eşi ve benzeri olmayan bir destan yazmıştır. Şehitler Haftası vesilesiyle  Yüce Önder Atatürk’ü ve bugüne kadar bu vatan için canlarını veren tüm  şehitlerimizi bir kez daha saygı ve şükranla anıyor, yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhları şad olsun.”

 

TARİHE SAHİP ÇIKILIYOR

 

Başkan Doğan, İzmit Belediyesi olarak  milli ve manevi değerlere her zaman sahip çıktıklarının altını da çizerek” Sarıkamış Şehitleri Anıtı, Servetiye Siperlerinin gün yüzüne çıkartılması, Muhsin Yazıcıoğlu ve görev şehitleri anıtı,  Kınalı Asker Parkı, Yahya Kaptan Anıtı, Kore  ve Kıbrıs Şehitleri Anıtı bunun en  güzel örnekleridir” şeklinde konuştu.

 

Son Güncelleme: 14.04.2014 13:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38