DOĞAN, BAŞKANLARI YEŞİL KONAK’TA AĞIRLADI

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, diğer belediye başkanlarını Yeşil Konak’ta ağırladı

DOĞAN, BAŞKANLARI YEŞİL KONAK’TA AĞIRLADI

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, diğer belediye başkanlarını Yeşil Konak’ta ağırladı

28 Eylül 2014 Pazar 13:02
DOĞAN, BAŞKANLARI YEŞİL KONAK’TA AĞIRLADI

İzmit Belediyesi tarafından restore edilen ve Belediye Müzesi olarak da kullanılan Yeşil Konak’taki buluşmaya Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ve Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran katıldı. Başkan Doğan’ın ev sahipliği yaptığı buluşmaya il dışında olan Derince ve Gebze Belediye Başkanları katılamadı.
BİZ BİR EKİBİZ
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, bu tür toplantıları farklı ilçelerde sık sık tekrarlayıp karşılıklı fikir alış verişinde bulunacaklarını belirterek” Bizler, Büyükşehir’inden diğer bütün ilçe belediye başkanlarına kadar bir ekibiz. Hepimizin ortak amacı var o da Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın gösterdiği yolda 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine göre projeler üreterek halkımıza hizmetin en iyisini sunmaktır. Bunun için bütün arkadaşlarımız gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bazı projeler konusunda karşılıklı görüş alış verişinde bulunmamız gerekebiliyor. Bu tür toplantılar  bunun için çok önemli” dedi.
TÜRİZM KENTİ İZMİT
Doğan, konuk belediye başkanlarına İzmit Belediyesi’nin  çalışmaları hakkında da bilgi vererek” göreve geldiğimiz de İzmit’in artık sanayiye doyduğunu, kültür, tarih ve turizm yönlerinin öne çıkarılması gerektiğini söylemiştik. Bu doğrultuda başlattığımız Tarih Koridoru Projemiz kapsamında Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte onlarca  tarihi yapıyı  restore ettirdik. Yeşil Konak’ta bunlardan birdir. Camiler, hamamlar, çeşmeler, konakları onararak İzmit’in tarihi zenginliğini ön plana çıkartıp kentimizin kültür turizm kenti olmasını istiyoruz. Bu konuda çok önemli mesafeler katettik. Hedefimiz  İzmit’e yılda 1 milyon turistin gelmesini sağlamaktır. Bu hedefe ulaşmak çok da zor değil. Bu konuda her türlü birikimiz var” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 28.09.2014 13:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38