Doğan, Bekirpaşa bizimle hizmet gördü

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, mesaisinin büyük kısmını halkın arasında geçiriyor.

Doğan, Bekirpaşa bizimle hizmet gördü

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, mesaisinin büyük kısmını halkın arasında geçiriyor.

18 Şubat 2014 Salı 12:08
Doğan, Bekirpaşa bizimle hizmet gördü

Başkan Doğan, bir süre önce kurulan başkanlığını İsmail Ay’ın yaptığı Bekirpaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ziyaret etti. Dernek üyeleriyle çay içip sohbet eden Doğan” “ Bekirpaşa Mehmet Ali Paşa benim ilk mahallem. Buralar yıllarca varoş olarak nitelendirildi.  Maalesef son 10 yıla kadar doğru dürüst bir şeyler yapılmadı, hizmet görmedi. Gerek Büyükşehir Belediyemiz gerekse İzmit Belediyesi olarak bizler mahallelerimizde yoğun bir çalışma içine girdik.

 

DEĞİŞİM YAŞANIYOR

 

Aralıksız olarak sürdürdüğümüz çalışmalarımız sonuçlarını veriyor. Yaşanan değişim ve gelişim hissedilmeye başladı. Yıllarca unutulan, kaderine terkedilen Bekirpaşa son 10 yıldır hizmet görüyor. Bu bölgemiz de diğer bölgeler gibi son 10 yılda hizmetle tanıştı. Kandıra köprülü kavşağı bitmek üzere, Yahyakaptan köprülü kavşağımız bitti. Bu hizmetler yıllardır beklenen hizmetlerdi, büyük yatırımlardı Mehmet Ali Paşa Merkeze Camimizin projesi hazırlandı. İstimlaklar bitti, yeni dönemde bu projemize de başlayacağız. Gölkay, Cephanelik Spor Kompleksi, Kadın Sosyal Yaşam Merkezi ve son olarak bin 200 yataklı bölge hastanesi Bekirpaşa bölgemizin değerini artıracak ” dedi.

 

DOĞAN’A TEŞEKKÜR

 

Bekirpaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği  Başkanı İsmail Ay da Bekirpaşa da yaşanan değişimi ve hizmeti herkesin gördüğünü belirterek “yıllarca hizmetlerden yoksun bırakılan bölgemiz şimdi yapılan projelerle şehrimizin cazibe mahallelerinden biri oldu.  Sosyal ve kültürel acıdan son 10 yılda görülmemiş hizmetler aldık.  Başta İzmit Belediye Başkanımız olmak üzere hizmetlerde emeği geçen herkese Bekirpaşa halkı olarak teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 18.02.2014 12:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38