banner28
banner23
banner36

DOĞAN, ÇOCUKLAR MUTLUYSA, BİZ DE MUTLUYUZ

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “çocukların mutluluğu bizleri de mutlu ediyor” dedi.

DOĞAN, ÇOCUKLAR MUTLUYSA, BİZ DE MUTLUYUZ

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “çocukların mutluluğu bizleri de mutlu ediyor” dedi.

23 Kasım 2015 Pazartesi 15:10
 DOĞAN, ÇOCUKLAR MUTLUYSA, BİZ DE MUTLUYUZ
Dünya Çocuk Hakları Günü nedeniyle Çocuk Hakları Okulu’ndaki etkinliğe katılan Başkan Doğan

“ çocuklarımızın haklarını korumak için bir çok çalışma yapıyoruz. Çocuklarımız mutluysa, biz de mutluyuz. Türkiye’de ilk kez çocuklar için Çocuk Hakları Masası ve Çocuk Hakları Okulunu kuran belediyeyiz. Türkiye, Dünya Çocuk Hakları bildirgesine imza atan bir ülke. O bildirge içerisinde çocuklarımızın hakları yer alıyor. Sizin haklarınızla ilgili birçok çalışma yapıyoruz.

 

BÜTÜN ÇABAMIZ ÇOCUKLAR İÇİN

 

Bununla ilgili, bakanlıklarımız, hükümetimiz, başbakanımız, cumhurbaşkanımız, güzel okullar yapılması, okullarda kitap dağıtılması, sınıflarımızın güzel olması, okullarda akıllı tahta gibi teknolojinin gelişmiş cihazlarının kullanılması gibi eğitime bir çok alanda yatırım yapıyor. Sizler, eğitim hakkınızı iyi kullanın diye, okullarımıza kütüphaneler, çok amaçlı salonlar kuruyoruz ve okulların ihtiyaçlarının giderilmesi için destek veriyoruz. Sadece bununla kalmıyoruz. Hükümetimiz de çocuklarımıza maddi ve manevi destek oluyor. Bütün çabamız siz çocuklara  daha yaşanabilir, daha güzel bir  dünya bırakmak içindir” dedi.

Son Güncelleme: 23.11.2015 15:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38