banner28
banner23
banner36

DOĞAN, EĞİTİME DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının başlaması sebebiyle bir mesaj yayınladı.

DOĞAN, EĞİTİME DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının başlaması sebebiyle bir mesaj yayınladı.

17 Eylül 2017 Pazar 13:24
 DOĞAN, EĞİTİME DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

 DOĞAN, EĞİTİME DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının başlaması sebebiyle  bir mesaj yayınladı.

Yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Doğan, eğitim çıtasını yükseltmek amacıyla eğitim ve öğretime büyük  destek verdiklerini ve vermeye devam edecekleri söyledi.

 

EN BÜYÜK YATIRIM İNSANA

 

Bir ülke için yapılacak en önemli yatırımın insana, özellikle de çocuklara ve gençlere yapılan yatırım olduğuna dikkat çeken Doğan, “yeni öğretim yılının başta sevgili öğrencilerimiz olmak üzere, öğretmenlerimize, eğitim camiamıza ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Okul çağında çocuklarımızın ve gençlerimizin alacağı eğitim; bilim, teknoloji, kültür ve sanat yaşamına katkıda bulunabilecek nesillerin yetiştirilebilmeleri yönünden büyük önem taşımaktadır. Sağlam temeller üzerine kurulmuş bir yaşam, çocuklarımızın geleceği için olduğu kadar, genç nüfus yoğunluğuna sahip Cumhuriyetimizin geleceği için de çok önemlidir. İzmit’te eğitim çıtasını yükseltmek amacıyla eğitim ve öğretime büyük destek verdik vermeye de devam edeceğiz. Öğrencilerimizin sağlıklı ve daha temiz ortamlarda eğitim görmelerini sağlamak amacıyla her yıl eğitim-öğretim sezonu öncesinde bölgemizde bulunan tüm okullarda çevre düzeni, temizlik ve bakım çalışması yapıyoruz.   Türkiye ilk defa kurduğumuz okul hizmet masamızla okullarımızın ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Okullarımıza kütüphane, Atatürk köşesi, çok amaçlı salon, spor salonları, veli bekleme yerleri yapıyoruz. Çocuklarımızın sağlıklı ve mutlu bireyler olmalarını sağlamak ve spora teşvik etmek amacıyla her yıl bisiklet ve basketbol topu dağıtıyoruz. Okul müdürlerimiz ve idarecilerimizle sürekli iletişim halindeyiz. Her zaman okullarımızın ve çocuklarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Yeni eğitim-öğretim yılında tüm eğitim camiasına ve öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi.

Son Güncelleme: 17.09.2017 13:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38