banner28

DOĞAN, HİZMET ETMEYİ SEVİYORUZ

İzmit Belediyesi sayesinde Kuruçeşme bölgesinde büyük bir değişim yaşandığı kaydedildi

DOĞAN, HİZMET ETMEYİ SEVİYORUZ

İzmit Belediyesi sayesinde Kuruçeşme bölgesinde büyük bir değişim yaşandığı kaydedildi

11 Ağustos 2014 Pazartesi 13:34
DOĞAN, HİZMET ETMEYİ SEVİYORUZ
 Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kuruçeşme’deki cephe iyileştirme çalışmalarını inceledi. Kuruçeşme’de son 5 yıldan beri büyük bir değişim yaşandığını söyleyen  Doğan” İzmit ile iç içe olan Kuruçeşme yıllarca hep kent merkezindeki gelişmelerden nasibini alamadı. Son 5 yıldır özellikle gerek alt yapı gerekse üst yapı çalışmalarıyla bölgede büyük bir değişim yaşanmaya başladı.

CAZİBE MERKEZİ OLDU

 Bulvarların açılması, yeni modern pazarın, yapılması parkların yenilenmesi, meydan düzenlemeleri, caddelerin yenilenmesi led aydınlatmalar, taksi durakları, çorba çeşmesi, kültür merkezi gibi bir çok proje sayesinde Kuruçeşme’yi cazibe merkezi haline getirdik.  Yapılan hizmetlerle bölgede yeni bir görüntü yeni bir gelişme alanı oluşturduk. Cephe iyileştirmeleriyle Kuruçeşme’ye ayrı bir değer katılmıştır. Kuruçeşme’de gerçekten büyük bir değişim oldu. Caddelerdeki bu güzel gelişmeyi ara sokaklara da taşıyacağız. Akmeşe’de Alikahya’da bunu yaptık.  Şehrimizin bir çok yerindeki sokak iyileştirme çalışmalarını daha da genişleteceğiz. İnşallah köylerimize de bu çalışmayı taşıyacağız. Biz, halkımıza hizmet etmeyi seviyoruz.  Hizmet etmeye de devam edeceğiz” dedi. Başkan Doğan bölge esnafını da ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

 

Son Güncelleme: 12.08.2014 14:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38