banner28
banner23
banner36

Doğan, İzmit er geç turizm kenti olacak

İzmit Belediye Başkanı, farklı ortam ve yerlerde yaptıkları hizmetleri anlatıyor.

Doğan, İzmit er geç turizm kenti olacak

İzmit Belediye Başkanı, farklı ortam ve yerlerde yaptıkları hizmetleri anlatıyor.

14 Şubat 2014 Cuma 14:16
Doğan, İzmit er geç turizm kenti olacak
  Başkan Doğan son olaraİmperial ve La Flora Otel  çalışanlarına yapılan hizmetler hakkında bilgi verdi. İmperial Otel’de gerçekleşen etkinlikte konuşan Doğan” İzmit er geç mutlaka kültür turizm kenti olacaktır” dedi.

İmperial Otel sahibi İlker Ertuğ, La Flora Otel sahibi Doğukan Paşalıoğlu’nun da yer aldığı toplantıda yapılan hizmetler  ve çalışanların katıldığı toplantıda İzmit Belediyesi’nin tüm hizmetleri hakkında bilgiler veren Doğan turizm odaklı hizmetleri ayrıntıları ile anlatarak, katılımcılarla fikir alışverişinde bulundu.

Yerel yönetimlerin klasik belediyecilik hizmetlerine ek olarak şehre değer katmak amacıyla da hizmetler üretmesi gerektiğine inandığını belirten Başkan Doğan, “İzmit’i tarih ve kültür kenti yapma yolunda büyük adamlar atıyoruz. Bu amaca kilitlendik, bunun için gece gündüz çalışıyoruz. İzmit’in tarihini yaşaması konusunda kararlıyız. İddia ediyorum İzmit, bu konuda Cumhuriyet tarihinden itibaren ilk defa bu kadar yoğun hizmet aldı. Hem İzmit Belediyesi hem Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 30’un üzerinde restorasyon çalışmasını tamamladı. Bu kent eninde sonunda tarih ve turizm kenti olacak” dedi.

Başkan Doğan İmperial Otelin sahibi İlker Ertuğ ve La Flora Otelin sahibi Doğukan Paşalıoğlu’na program sonunda günün anısına Saat kulesi maketi hediye etti.

 

Son Güncelleme: 14.02.2014 14:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38