Doğan, İzmit’te tek bir işsiz kalmasın

izmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Alikahyalı esnaflarla kahvaltı da bir araya geldi.

Doğan, İzmit’te tek bir işsiz kalmasın

izmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Alikahyalı esnaflarla kahvaltı da bir araya geldi.

19 Şubat 2014 Çarşamba 10:39
Doğan, İzmit’te tek bir işsiz kalmasın
 Kahvaltıda konuşan Başkan Doğan ‘’Alikahya benim oturduğum ikamet ettiğim bölge. Bu bölgede yaşam standartının artması şehrin  merkezinde ne varsa Alikahya bölgesinde de olması için çok çalıştık. Şehrin en fazla asfaltını Alikahya bölgesine döktük. Açılmamış yollarını açtık, Bulvarlarını açtık. Düğün salonumuzu büyüktük. Çorba çeşmesi, çocuk sineması, İZMEK kursları Alikahya bölgemizin kalkınması,  buradaki esnaflarımızın kalkınması için yapılanlardan sadece birkaç örnektir. Bölgeye yapılacak olan stadyum Alikahya’ya  ayrı bir değer kazandıracaktır.

 

HALK DÜRÜST BAŞKAN İSTİYOR

 

Biz Alikahyamıza güzel şeyleri layık gördük. Başkaları çöpü layık görebilir. İzmit halkı Alikahya halkı genç dinamik dürüst başkan olsun istiyor.  Eski tip  siyaset adamlarından çok çektiğini söylüyorlar. Çünkü bu kent, şehrin çıkarlarından çok kendi çıkarları için çalışan kişileri gördü. Halkımız bunları unutmuş değil” dedi.

 

İZMİT’E İSVİÇRE STANDARTI

 

Hedefimiz İzmit’i İsviçre standartlarına getirmektir diyen Doğan” şehrimizde işsiz bir kişinin bile kalmaması için çalışıyoruz. Bunlarla ilgili projelerimizi yakında açıklayacağız. Eski klasik belediyecilik geride kaldı. Yeni nesil belediyecilikte insanlarımızın sosyal yaşamına tat katmak var. 10 yıl öncesine kadar kokan bir şehir vardı. 5 yıl önce 69 milyon lira olan belediye bütçemizi 150 milyon liraya çıkardık. Bu İzmit’e yatırım demek, halkımıza hizmet demektir.  Son üç yıldır belediye bütçemizi yüzde yüz gerçekleştiriyoruz.

 

HERKESE HİZMET

 

Hizmette hiçbir zaman ayrım yapmadık. Oy versin vermesin herkese hizmet etmek boynumuzun borcudur. Hangi partili olursa olsun bizim vatandaşımızdır” şeklinde konuştu.

Alikahya esanfının yoğun ilgi gösterdiği kahvaltılı toplantıya belediyesi meclis üyeleri İbrahim Elgin, İbrahim Kılıç, İKM Başkanı Ahmet Aydın da katıldı.

Son Güncelleme: 19.02.2014 10:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38